7. jednorázovka

19.05.2015 15:09

 

Mycroft si zapnul pás a zabořil se do sedačky v autě. Konečně se vrátil zase domů. Poslední měsíc doprovázel premiéra na zahraniční cestě po Evropě a vůbec se nedostal domů. Naštěstí jeho utrpení skončilo a on měl slíbenou dlouhou dovolenou.

Jeho myšlenky se momentálně točily kolem jeho manžela. Věděl, že jakmile ho uvidí, přitiskne ho k nejbližší stěně a pomiluje se s ním. Pak ho hodí do auta, odveze domů a nějakou dobu ho vůbec nepustí z postele. Mycroft toužil po svém manželovi tolik, že ho to až fyzicky bolelo. Sex po telefonu pro ně vždycky byl zpestřením, ale jejich milování se prostě nemohl rovnat. Protože ale bylo deset hodin ráno, věděl, že Gregory bude v práci a tak se nejdříve rozjel pozdravit svého bratříčka.

Vystoupil na Baker Street a zaklepal. Paní Hudsonová ho pustila dovnitř a on vystoupil k bytu jeho bratra. Zaklepal a vstoupil do obývacího pokoje. Nikdo v něm nebyl, ale po podlaze se válelo oblečení, které značilo cestu k ložnici. Odtud se ozývaly vzdechy a vrzání postele. Mycroft zavrčel a raději odešel. Tohle mu opravdu scházelo. Slyšel, jak si užívá bratříček, zatímco on nemůže. Nedalo se nic dělat, pokud chtěl svého manžela hned, musel do Scotland Yardu.

Tam potkal na chodbě Sally.

„Dobrý den, pane Holmesi. Už jste zpátky z cest?“

„Zdravím vás, Sally. Ano, teď jsem se vrátil. Kde je Gregory?“

„Vede výslech podezřelého. Zrovna tam jdu. Nechcete jít semnou?“

„Rád. Děkuji.“

Spolu vstoupili do místnosti se zrcadlem a na druhé straně spatřili Grega s nějakým mužem. Mycroft nemohl od svého manžela odtrhnout oči a nevěděl, jak dlouho ještě vydrží nevletět do výslechové místnosti. Naštěstí výslech za chvíli skončil a stráž odvedla vyslýchaného pryč.

„Sally, dejte nám deset minut prosím.“

„Ovšem, jen za ním běžte.“ usmála se na něj Sally. Vyšli spolu z místnosti a Sally jí zamkla. Mycroft otevřel dveře výslechové místnosti.

...

Gregory seděl u stolu a rovnal fotky a papíry do desek. Když se otevřely dveře, vzhlédl a jeho srdce radostně poskočilo. Stál v nich jeho manžel. Greg vstal a přistoupil k němu, aby ho objal. Mycroft ho ale narazil na dveře, začal ho divoce líbat a rozepínat mu košili.

„Mycey… lásko… tady ne!“ snažil se protestovat, ale Mycroft se na něj zoufale podíval.

„Gregory prosím… už to bez tebe nevydržím… musím být zase s tebou…“ zaprosil tichým hlasem a Greg jen kývl. Nestávalo se často, aby ho Mycroft o něco prosil. A navíc, Greg po svém manželovi skutečně toužil. Milovali se nespoutaně a divoce a netrvalo dlouho a oba vyvrcholili.

„Vítej zpátky, Mycey.“

„Miluji tě, drahý. Pojď už domů.“

Greg se usmál a přikývl. Oba se tedy oblékli a vydali se nejdřív do Gregovy kanceláře a pak domů.

Zbytek dne a noc strávili v posteli. Jejich milování bylo něžné a plné vzájemné lásky. 

Diskusní téma: 7. jednorázovka

:)

Listred Moriarty | 20.05.2015

Ale alespoň že se šťastně našli :D

:D

ThePavlaBlog | 19.05.2015

potěšila :D

<3

Alexis | 19.05.2015

Moc krásné ^^ Líbí se mi jak je Mycroft v nedočkavý :D

Re: <3

Paulett | 19.05.2015

Jj, to on Myci je nedočkavý. Obzvlášť, když se jedná o Grega. :D

Přidat nový příspěvek