Cuba

17.06.2021 15:14

 

Will si otráveně povzdechl, než se snad posté za poslední hodinu přetočil na posteli. Byl pouze v boxerkách, neskutečné horko Kuby mu víc vrstev oblečení ani neumožňovalo. Foukaly na něj dva větráky, ale ani ty nepomáhaly zchladit jeho přehřáté tělo. 

V duchu začal proklínat Hannibala, to nemohli proboha utéct někam,  kde nebylo takové vedro?

I snubní prsten, který se pyšně třpytil na jeho prsteníčku, ho pálil do prstu a Will měl největší chuť ho odložit na noční stolek. 

Než se k takovému kroku vůbec dostal, jako kdyby ho přivolaly jeho myšlenky, do ložnice vešel Hannibal pouze ve volné košili a dlouhých lehkých kalhotech bez jediné známky potu.

Bastard.

Will by ho byl proklel i nahlas, ale zmohl se pouze na nespokojené zamručení.

Hannibal se pouze zasmál a sedl si k němu na postel, jednou rukou prohrábl Willovy zpocené vlasy. Tam ale jeho ruka neskončila. Pokračoval níže až na záda, které zdobily malé kapičky potu. 

Hannibal, kanibal, kterým byl, a milovník netradičních chutí, se sklonil a začal sbírat kapičky na špičku svého jazyka.

,,Hannibale,” dostal ze sebe Will trochu znechucený, trochu vzrušený.

Hannibal však nepřestal. Nežnými dotyky a polibky laskal kůži pod sebou, vychutnával si ji a do svého myšlenkového paláce si zapamatovával vše, co co cítil na svém jazyku. Willovu kůži ochutnal snad už tisíckrát za tu dobu, co byli spolu, ale mu nestačilo, potřeboval víc. Jeho chuť se měnila s emocemi a Hannibal nebyl spokojený, dokud neochutnal všechny možné varianty.

Jedna jeho ruka nakonec dorazila k jedinému oblečení, které na sobě Will měl. Stále lačně olizoval Willova záda a krk, zatím co jeho ruce masírovaly Willův zadek.

,,Hannibale,” zasténal Will. Veškerá jeho krev začala proudit z mozku dolů. Cítil, jak mu začaly být boxerky těsné. Začal pánví přirážet k Hannibalovi, zároveň se však jeho penis třel o matraci pod ním a předek jeho boxerek byl za chvíli mokrý. ,,Hannibale, prosím!”

,,Ššš, mylimasis, postarám se o tebe,” uklidnil ho Hannibal a jemně zkousnul jeho ušní lalůček.

Will se zatřásl slastí, miloval, když mu Hannibal šeptal do ucha.

Hannibal stáhl Willovy boxerky dolů a odhodil je pryč. I přes svou obsesivně kompulzivní poruchou a potřebu mít vše na svém místě, Willovo oblečení v zápalu vášně rozhazoval, kam se mu zrovna chtělo. 

Naskytl se mu pohled na Willovo nahé pozadí a touha v jeho těle ještě zesílila. Bez jediné další myšlenky se sklonil k Willovu otvoru, hluboce vdechl jeho vůni a téměř hladově se do něj pustil. 

Will pomalu přicházel o rozum. Vrtěl se, přirážel boky o matraci, aby jeho penis dostal aspoň trochu úlevu.

Hannibal byl skvělý ve všem, co dělal, a starost o Willovo pozadí nebyla výjimkou. Will si s radostí pamatoval dny, kdy Hannibal strávil hodiny tím, že klečel za ním a vychutnával si Willův zadek, jako by to bylo nejlepší jídlo jeho života. Hannibal aspoň tvrdil, že to tak bylo a důsledně Willovi vysvětlil proč. Willův mozek byl však většinou po takovém téměř božském zážitku na kaši, a tak Will Hannibalovým důvodům vůbec neodporoval. Dokud Hannibal pokračoval ve vyjídání Willova zadku jako by to byl olympijský sport, Will si neměl na co stěžovat.

Hannibalův jazyk opustil Willův otvor a Will okamžitě zasténal, aby vyjádřil svou nespokojenost. Za to si však vysloužil plácnutí po zadku.

Hannibal ze sebe rychle shodil veškeré oblečení a natáhl se do jejich nočního stolku pro lubrikační gel.

Navlhčil si prsty a dva pomalu zasunul do Willa, který se pod ním slastí prohnul.

,,Mylimasis,” zašeptal Hannibal a vrhl se na Willův krk, který byl bez jakékoliv značky. To musel Hannibal změnit.  Lehce zkousával Willovu kůži mezi zuby a sál. Jeho prsty zatím rozevíraly Willův otvor.

Hannibala nikdy nepřestalo fascinovat, že i přestože měli sex i dvakrát denně, Will byl stejně těsný jako v ten osudný den před třemi lety, kdy se mu Will oddal poprvé.

Will jednou paží sáhl za sebe a zaryl své nehty do Hannibalova zadku.

,,Prosím,” zaúpěl zoufale.

Potřeboval Hannibala. Hned.

Hannibal ho naposledy políbil na záda, než z něj vytáhl své prsty. Nanesl si trochu gelu na ruku a rozetřel ho na svůj připravený, volající po pozornosti penis. 

Naklonil se nad Willa a sevřel jeho boky.

,,Miluju tě, mylimasis.”

S těmito slovy vstoupil do Willova těla, které se kolem něj okamžitě sevřelo. 

Začal opět laskat Willův krk malými polibky, dokud se Will neuvolnil natolik, že do něj vstoupil celý.

,,Hanni,” zasténal Will. ,,Miluju tě. Miluju tě.”

Hannibal mu dal chvíli na uvolnění, než do něj začal brutálně přirážet. Bral si Willovo tělo, s každým pohybem dokazoval, že je jeho. A Will ho nechal, přijímal vše, co mu byl Hannibal ochotný dát, prosil o víc jako smyslů zbavený. Zoufale se držel prostěradla pod sebou, zarýval do něj nehty a nechal se Hannibalem dobývat.

Celou jejich ložnici zaplňovaly steny, z obou stékaly kapky potu, ale ani jeden si jich nevšímal. Hledali jediné - slast, kterou jim mohl přinést pouze ten druhý.

Čas jako by neexistoval, existovali pouze o ni dva ve svém malém světě, ve svém malém domě daleko od FBI a ostatních organizací, které je chtěly dopadnout.

Pár přírazů, něžných dotyků a Will se rozpadl pod Hannibalem. Rozpadl a složil zase zpátky. Bylo to kouzelné.

Hannibal beze slova zastavil, sevřel až bolestivě Willovy boky a naplnil jej svým spermatem. Unaveně se svalil vedle něj, zatím co větráky, které byly celou dobu zapnuté, chladily jejich rozžhavenou kůži.

Will propletl jejich prsty a přitulil se k Hannibalovi blíže, potřeboval cítit jeho tělo na svém.

,,Miluji tě.”

,,Já tebe taky, mylimasis.”

Diskusní téma: Cuba

:)

ThePavlaBlog | 20.06.2021

nádhera :)

Re: :)

Aliya Midnight | 20.06.2021

Jsem moc ráda, že se líbilo :)

Přidat nový příspěvek