Epilogas

22.09.2014 10:28

Konec této povídky, jsem ráda, že se vám většinou líbila.

 

O dva roky později:

Hannibal se s Willem a jejich psy usadil ve Francii pod falešnými jmény. Hannibal pokračoval ve své psychiatrické kariéře a opět si otevřel soukromou ordinaci. Will znovu dostal práci profesora na akademii pro budoucí policisty.

Dařilo se jim skvěle. Hannibal Willa pár měsíců po jejich útěku požádal o ruku, což Will samozřejmě přijal. Vzali se, ale pro jistotu zatím používali rozdílná příjmení. Byli šťastní novomanželé a manželé sérioví vrazi. Will si byl téměř jistý, že se brzy dostanou do učebnic jako nejúspěšnější vrahové vůbec. Hannibal měl opravdu obrovské štěstí. Začal také zabíjet pod novým pseudonymem.

Jenže osud tomu chtěl a Will se kvůli své empatii dostal do rukou dalšímu šéfovi policie. Již brzy téměř denně konzultoval na nějakém případu a Hannibala to začínalo otravovat kvůli nedostatku intimnosti, kterou to s sebou přinášelo.

Ale nakonec….

Will měl opět setkání se svým nadřízeným. Byl otrávený, ale nezbývalo mu nic jiného, než opět hrát svou roli nestabilního profesora. Vešel do kanceláře a málem se mu zastavil dech.

,,Oh, Wille, jsem rád, že jsi přišel. Prosím, seznam se s doktorem Fellem. Bude s námi pracovat jako další konzultant.ˮ

Jeho šéf se otočil zády a on se podíval do známých hnědých očí. Jeho ústa se zformovala do úšklebku a mrkl na svého manžela, který mu odpověděl stejným mrknutím.

Zpráva byla jasná.

Hra opět začala.

................................................................................

Překlad (by Google):

Epilogas = Epilog

Diskusní téma: Epilogas

Heh :)

Tes | 22.09.2014

Ten epilog je ještě lepší než poslední kapitola. Hra začala, jsem jediná kdo z toho čuchá Sherlocka? No jako myslím že Hannilock by byl dost drsný rachot.... Sherly jako jeho pacient nebo ještě líp jako jeho milenec. Nechystáš něco takového?

Re: Heh :)

Aliya Midnight | 28.09.2014

Pár Hannibal/Sherlock asi ne. Nicméně jako crossover píšu povídku Vánoce u Holmesů.

<3

Alexis | 22.09.2014

Bože ano... sice sem si všimla později že už je tu i epilog ale co... Bylo to naprosto perfektní a já jsem si celou povídku moc a moc užila. Navíc konec se ti opravdu povedl. Bude se mi po ní stýskat ale jak jsi sama napsala... budou další a na ty se neskutečně těším.

Re: <3

Aliya Midnight | 28.09.2014

Jsem moc ráda, že se líbilo :)

<< 1 | 2

Přidat nový příspěvek