Maggie

24.12.2019 05:43

 

Světla z vánočního stromečku krásně osvětlovaly celý pokoj. Každou chvilku měnily barvu a efekt. Maggie je fascinovaně pozorovala a natahovala své malé ručičky směrem ke stromečku. Její tatínci se na ni celou dobu dívali.

,,Je neuvěřitelná. Stále nedokážu uvěřit, že tyhle Vánoce slavíme ve třech,” řekl téměř nevěřícně Alex, než se podíval na svého manžela a něžně vzal jeho volnou ruku do své. ,,Nemáš ponětí, jak moc ti děkuju za naši malou holčičku,” pronesl téměř se slzami v očích, než něžně políbil hřbet Hamishovy ruky. 

Hamish měl těžké těhotenství, ale když se díval na jejich malou dcerku a na to, kolik radosti přinesla do jejich života, nelitoval jediné bolesti, kterou musel snést proto, aby se dostala bezpečně na svět.

Pevně stiskl Alexovu ruku a věnoval mu ten nejzamilovanější úsměv, jaký mohl.

,,Nezvládl bych to, kdybys nebyl po celou dobu při mně.”

,,Vždy budu při tobě, slíbil jsem ti to před našimi rodiči a přáteli a nehodlám svůj slib porušit. Miluju tě, Misho. Tebe a naši malou Maggie.”

Hamish se naklonil a něžně Alexe políbil. Po krátké chvíli se odtáhl a překvapivě zjistil, že Maggie už se nedívá na světýlka, ale na své tatínky. A dokonce se i usmívá.

Hamish ji něžně pohladil po tvářičce a její úsměv se ještě zvětšil.

Alexovo srdce zaplesalo radostí. Tohle byla jeho malá rodinka, bez které nedokázal existovat. Hamish a Maggie byli celý jeho svět. Nevěděl, co v životě udělal, že si zasloužil tak úžasného partnera a to nejroztomilejší dítě na světě, ale byl rád, že je oba měl. 

Diskusní téma: Maggie

:)

Paulett | 24.12.2019

Ta rodina Moriarty-Holmes se tak sladce rozrusta.

Přidat nový příspěvek