Mazel

28.02.2015 20:17

Tady máte krátké (snad roztomilé) drabble abych si odčinila svůj hřích. Doufám, že se bude líbit, i když jsem pořád pod vlivem prášků, který by zkolily i medvěda.

 
 

Jestli něco Sebastiana překvapilo víc než jeho vztah s Jamesem Moriartym, pak to byl fakt, že Jim byl neuvěřitelný mazel. Jim Sebastianovi vždy připomínal kočku a poté, co se daly dohromady, se mu vše potvrdilo.

Jim každý večer trávil tím, že seděl Sebastianovi na klíně a ruce měl obmotané kolem jeho krku. Jeho malé věčně studené tělo se snažilo zahřát pomocí Sebastianova pevného těla a odmítalo se ho pustit až do rána druhého dne, kdy Sebastian odházel plnit své mise.

I přesto si však Sebastian nestěžoval naopak, Jimovy dotyky s radostí přijímal a pokaždé ho obdaroval sladkým úsměvem. Bylo to až nechutně romantické a naprosto odlišné od jejich běžného chování. To ale z důvodu, že ostatní lidé si nezasloužili jejich pozornost. Proč ztrácet svůj čas na lidi, kteří si to nezaslouží, když doma máte přesný opak?

Sebastian chránil fakt o svém drahém Jimmym. Bylo to jejich malé tajemství, které pečlivě střežil, ale nebál se ho využít ve svůj prospěch. Přeci jen byl pravou rukou největšího kriminálníka všech dob. Co by to byl za zločince, kdyby nedokázal využít slabosti svého vlastního milence?  

 

 

Diskusní téma: Mazel

:)

Listred Moriarty | 03.03.2015

Noooooooooo......ale jo odpouštím ti :D nejen proto že tak strašně miluju Mormor ale taky proto že mi maminka říkala že nemocné lidi vraždit nemám :D tak se brzo uzdrav :D

Re: :)

Aliya Midnight | 03.03.2015

Něco mi říká, že nemoc je to jediné, co mě momentálně chrání od smrti.

Re: Re: :)

Listred Moriarty | 03.03.2015

A to něco ti to říká moc dobře :* ;)

Ohh

Tes | 28.02.2015

*slzí štěstím* A kdy bude těhotný?

Re: Ohh

Aliya Midnight | 28.02.2015

Už brzy, snad :D

<3

Alexis | 28.02.2015

Aaaww... tak jo... odpouštím ti, že jsi Jimmyho nechala v Život je pohádka mrtvého :D Protože tohle bylo vážně pěkné. Sice krátké ale pěkné. A hezky se nám uzdrav ^_^

Re: <3

Aliya Midnight | 28.02.2015

Budu se snažit, díky :D

Přidat nový příspěvek