Oslava

08.12.2018 18:56

 

Pár: Magnus Bane/Alec Lightwood

AU: Canon AU 1x10 (AU představené v 10. díle první série)

 

Magnus byl neuvěřitelně rád, když jeho poslední klient konečně odešel. Po dni stráveném s otravnými klienty si mohl konečně odpočinout. Lusknutím prstu uklidil svou pracovnu, než se přesunul na svoji pohodlnou pohovku, kde se spokojeně natáhl. Chairman Meow mu samozřejmě okamžitě skočil na břicho, zatímco Church je pozoroval z křesla.  

,,Nechceš se přidat?” zeptal se. Odpovědí mu bylo jasné zasyčení.

Zasmál se a po únavném dni konečně zavřel oči.

Nevěděl, jak dlouho spal. Když konečně otevřel své oříškové oči, venku už byla tma a jeho Alexander byl doma a na svém klíně choval Churche, který se od něj nechal hladit bez jakéhokoli protestu či syčení.

,,To není fér,” povzdychl si.

Alec vzhlédl od Churche, který zaprotestoval. Alec ho políbil na jeho malou chlupatou hlavičku a přesunul se ke svému příteli, který stále ležel na pohovce.

,,Jak se má moje Růženka?”

,,Teď už skvěle,“ odpověděl Magnus a vysloužil si polibek na čelo.

,,Doufám, že sis dostatečně odpočinul. Naplánoval jsem několik variant barev pro naši svatbu. Musíme je spolu projít, ať můžu co nejdříve začít vše dohromady.”

Magnus si opět povzdechl. Stačila by mu malá prostá svatba. Jen on a Alexander. Jeho přítel měl ovšem na věc jiný názor a jelikož se plánováním oslav živil, chtěl pro ně absolutně to nejlepší. A jak mu mohl Magnus odmítnout, když viděl to štěstí v jeho očích.

,,Dobře.”

Alec ho políbil tentokrát na ústa. Věděl, že jeho přítelovi byla barevná schémata někde. i tak se mu Magnus pokoušel vyjít ve všem vstříc.

,,Neboj, nezdržím tě víc jak hodinu. A pokud pak nebudeš příliš unavený, všechno ti plně vynahradím.”

Jak mohl Magnus něco takového odmítnout?

Diskusní téma: Oslava

další

Tes | 11.12.2018

Celkem milé, ale pro mě jsou v AK převážně neznáme páry, což je celkem škoda

Přidat nový příspěvek