Příliš vyčerpávající den

14.09.2014 08:45

John byl vyčerpaný. Nastalo chřipkové období a on musel pracovat přesčas. Během čtrnácti hodin práce měl jen hodinovou přestávku. Večer předtím navíc honil dalšího zločince, takže se ani pořádně nevyspal. Byl unavený a nechtěl nic jiného než šálek teplého čaje, dlouhou horkou koupel a mazlení se Sherlockem na pohovce.

Vstoupil do bytu. Všude bylo podezřelé ticho.

,,Sherlocku?ˮ zavolal do ticha. Vysvléknul si bundu a přehodil ji přes křeslo.

Sherlock za ním shora přišel. Usmál se na něj, objal ho a vlepil mu polibek na čelo.

,,Napustil jsem ti vanu,ˮ zašeptal mu do ucha Sherlock. John se na něj překvapeně podíval.

,,Děkuji,ˮ řekl nakonec a odešel do koupelny. Všude to tam vonělo po levanduli. John se svléknul a lehl si do vany. Jeho tělo objalo příjemné teplo. Začala se mu klížit víčka a brzy upadnul do říše snů.

Probudil se asi o dvacet minut později, když voda zchladla. Osušil se a navlékl si na sebe pyžamo s županem. Sešel zpět do obýváku, kde ho přivítala Sherlockova náruč a horký šálek čaje.

,,Děkuji. Miluju tě,ˮ usmál se John. Sedl si na pohovku a Shelrock pohodlně položil svou hlavu do Johnova klína. John prsty procházel Sherlockovými kudrnatými vlasy. Oba si užívali chvíli klidu. John dopil svůj šálek a položil ho na stůl.

Sherlock si po chvíli sednul na Johnův klín. John obmotal ruce kolem jeho pasu. Sherlock si přitáhnul Johna za bradu a začal ho líbat. John mu vše oplácel. Vyhrnul Sherlockovi tričko a odhodil ho do vzdáleného koutu pokoje. Přejel mu dlaněmi po bradavkách. Sherlock zavzdychal. John pokračoval v dráždění Sherlockových bradavek. K dlaním přidal ještě ústa a jazyk. Sherlock vzdychal do Johnova krku. Jednou rukou se vydal mezi jejich těla a začal třít jejich penisy dohromady.

John zaklonil hlavu a Sherlock okamžitě přisál své rty na Johnův krk. Vytvořil mu na něm pár hezkých značek. Svléknul Johnův župan a odhodil ho pryč. Župan brzy poté následovalo i tričko.

John přesunul Sherlocka ze svého klína pod sebe. Prsty zahákl za lem tepláků a ty se také dočkaly letu vzduchem. Roztáhl Sherlockovi trochu nohy a přejel mu rukou po penisu. Sherlock zaklonil hlavu do zadu a vymrštil boky na horu.

,,Klid, lásko,ˮ políbil ho John a líně zpracovával jeho penis.

,,Proboha, Johne!ˮ zakřičel Sherlock a opět se začal boky pohybovat proti Johnově ruce. John ho tentokrát nezastavil. Zrychlil pohyby své ruky.

,,Johne…ah..já ah už..já už.ˮ John svou ruku oddělal. Vytáhl někde tubu od lubrikantu a nanesl si ji na prsty. Ještě víc Sherlockovi roztáhl nohy a začal Sherlocka připravovat. Nechtěl se tím moc zdržovat, takže hned začal se dvěma prsty. Sherlock sténal a boky přirážel proti Johnovým prstům. John po chvilce přidal další prst.

,,Johne..stačí.ˮ

,,Jsi si jistý?ˮ

,,Naprosto.ˮ                                   

John vytáhl prsty. Nanesl si lubrikant na svou erekci. Přiložil špičku ke vstupu, než se ovšem nadál, Sherlock se na něj sám napíchl. Oba rozkoší zasténali. John se začal pomalu pohybovat. Jednu Sherlockovu nohu si zahákl za rameno, zatímco druhou nohou ho Sherlock objal kolem pasu.

John přirážel hluboce do Sherlockova zadku, zatímco se pod ním Sherlock rozplýval slastí. Oba sténali a hekali. Ani jednoho nezajímalo, kdo to uslyší. John cítil, že už brzy bude. Obmotal své prsty kolem Sherlockovy erekce a třel ji v rytmu přírazů.

,,Oh, bože! Johne! Johne! JOHNE!ˮ

,,Sherlocku!ˮ

John se unaveně svalil na Sherlocka. Oba lapali po dechu. John vystoupil ze Sherlocka. Ten ho objal a přitáhl si ho k sobě.

,,Miluju tě,ˮ řekl Sherlock a políbil Johna na zpocené čelo.

,,Já tebe taky,ˮ řekl John.

Oba poté naprosto vyčerpaní a spokojení usnuli na pohovce.

Paní Hudsonová milovala Sherlocka a Johna jako její syny. Byla moc ráda, že jsou spolu. Ale vážně museli uspokojovat své tělesné touhy v jedenáct hodin večer?