Prolog

17.12.2014 14:26

Will si nedokázal vzpomenout na dobu, kdy byl šťastnější. Nikdy předtím se necítil tak úžasně, tak moc spokojený se svým životem, tak šťastný, a tak milovaný. Hannibal změnil jeho život od základů. Will už netrpěl žádnými nočními můrami. Ve spánku už ho navštěvovaly jen krásné sny. Cítil se celou noc v bezpečí, protože byl objímán Hannibalovými silnými pažemi.

Jeho život se od setkání s Hannibalem Lecterem změnil z noční můry do krásné pohádky. Sice chvíli trvalo, než si Hannibal získal Willovu důvěru a později i jeho srdce, ale Hannibal byl s Willem neskutečně trpělivý. A za to mu byl Will vděčný.

Když se z jejich přátelství stal milostný vztah, pouto mezi nimi se upevnilo až do té míry, že je nic nedokázalo rozdělit. Will naprosto důvěřoval Hannibalovi a Hannibal naprosto miloval Willa. Byli nerozlučný pár. Samozřejmě, kvůli tomu, že byli rozdílní, spolu měli několik neshod, ale to nebylo nic, co by kousek tolerance a lásky nezvládl vyřešit.

Nikoho nepřekvapilo, když se Will odstěhoval k Hannibalovi. Co ale všechny překvapilo, bylo, že se spolu s Willem k Hannibalovi nastěhovali všichni psi. Hannibal nebyl nějak zvlášť nadšený ze zvířat. Jak se ale zdálo, pro Willa dokázal udělat cokoli.

A nakonec po dvou letech chození a půl ročním soužitím Hannibal požádal Willa o ruku. Will s největší radostí přijal. Jak by ho taky mohl odmítnout?

Plánování svatby šlo snadně. Hannibal měl jasnou představu o tom, jakou svatbu by chtěl. Willovi dělaly starosti peníze, které byl Hannibal ochotný do svatby investovat. Hannibal si ale jako vždycky vybojoval svou, a tak Will se vším ochotně souhlasil.

Každým dnem, kdy se svatba blížila, byl Will nervóznějším. Co když si Hannibal vše na poslední chvíli rozmyslí? Co když není pro Hannibala dost dobrým? Co když bude Hannibal po pár letech považovat jejich manželství za jednu obrovskou chybu?

Hannibal o jeho starostech věděl a shledal Willa ještě roztomilejším. Několikrát ho musel ujišťovat, že ho miluje a nikdy ho neopustí. To vedlo k něžnému milování v jejich posteli a k vyměňování slůvek lásky. Will byl poté vždy klidnější a věřil Hannibalovi ještě víc.

Will doufal, že spolu po svatbě zdolají všechny překážky, které jim osud postaví do cesty. To ale ještě netušil, jak až moc velkou překážku jim osud postaví do cesty ještě před svatbou.

    

Diskusní téma: Prolog

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek