Ráno poté

25.12.2014 00:01

 

Jimmy pomaličku otevřel oči. Rychle je opět zavřel, slunce mu svítilo na tvář. Povzdychl si a promnul si spánky, měl pořádnou kocovinu a nepamatoval si, co minulého večera dělal. Věděl, že šel do baru s Beverly a Brianem, ale co se dělo pak, pro něj zůstávalo záhadou.

Otočil se na druhou stranu, aby mohl otevřít oči. První, co uviděl, byla Brianova tvář. Jeho pohled sklouznul níže na jeho jen velmi lehce zakryté tělo. Jimmy se podíval pod pokrývku a zjistil, že i on je nahý. Nemusel být génius, aby mu došlo, co se minulého večera událo. Zvlášť když ho bolelo pozadí.

Měl by být překvapený, ale když si utřídil myšlenky, uznal, že to byla jen otázka času, než se něco podobného stane. On a Brian spolu každou chvíli flirtovali, bože, chovali se jako staří manželé. Beverly je pořád popichovala s tím, kdy bude svatba.

Musel uznat, že na Brianovi byla spousta věcí, které ho silně přitahovaly. Navíc věděl, že Brian to nejspíše cítí stejně, protože už ho několikrát přistihl, jak ho pozoruje. Předpokládal tedy, že až se Brian probudí, nebude mít žádné námitky, aby se jejich vztah posunul na další úroveň. Ale kdo má čekat na to, až se probudí?

Odhrnul z Briane kousek přikrývky, který ho zahaloval a sedl si na jeho hruď. Sklonil sek Brianovu krku, který byl pokrytý kousanci, a začal vytvářet další. Brian ze spánku lehce zavzdychal a pomalu začal otevírat oči. Srdečně se na Jimmyho usmál a pohladil ho po zádech.

,,Prosím, řekni mi, že se mi to nezdá,” zašeptal.

,,Můžu tě ujistit, Bri, že jsem naprosto skutečný,” zamrkal Jimmy a políbil ho.

Diskusní téma: Ráno poté

<3

Paulett | 27.12.2014

Takové ráno bych taky chtěla prožít...

:B

Listred Moriarty | 25.12.2014

Jsem na rodiné oslavě a tvářím se jak idiot :D Děkuji mnohokrát :D

Re: :B

Aliya Midnight | 25.12.2014

Jsem ráda, že se líbilo :)

dík

Tes | 25.12.2014

tak to je skvělé probuzení :)

Re: dík

Aliya Midnight | 25.12.2014

Děkuji :)

:)

Akiera | 25.12.2014

Tak a tohle je tak sladký že si nemusím sladit ranní čaj :D úžasný a roztomilý :)

Re: :)

Aliya Midnight | 25.12.2014

Díky :)

Přidat nový příspěvek