Smutek

16.08.2021 12:58

Za celou dobu, co Sherlocka znal, ho neviděl tak... zničeného. Sherlock už téměř týden zíral skoro celý den do zdi, ležel na pohovce v pyžamu a nepohl se, dokud se John nevrátil zpátky z práce. I Mycroft se raději vyhýbal jejich bytu.

 

John to však Sherlockovi nevyčítal, sám byl plný smutku. Jejich milovaná paní Hudsonová byla pryč. Odešla navždy a nechala své chlapce samotné. Pokaždé, když se John vrátil z práce, čekal, že ucítí vůni čerstvě upečených sušenek, nebo uslyší, jak peskuje Sherlocka za nepořádek, který dokázal vytvořit. 

 

Už však téměř týden se nic z toho nestalo a už nikdy se nic takového nestane. John byl plný zármutku, připadal si, jako by přišel o vlastní matku. Sherlock, který ji znal déle, přišel o něco víc. Paní Hudsonová tady pro něj vždy byla, patřila do malé skupinky lidí, které Sherlock důvěřoval. 

 

Až na jejím pohřbu dal Sherlock veškerý svůj smutek najevo. Slzy volné stékaly z jeho očí, jeho pěsti byly pevně sevřené a třásly se. Chtěl někoho udeřit, chtěl naštvaně křičet. Proč musela odejít zrovna ona?

 

John ho pevně tiskl k sobě a utěšoval ho, jak nejlépe mohl. Protože i když už neměl paní Hudsonovou, měl stále Johna.

Diskusní téma: Smutek

:)

ThePavlaBlog | 16.08.2021

nádherná pocta :´(, to už nikdy neudělají další mini řadu, bez ní to nebude ono

Re: :)

Aliya Midnight | 18.08.2021

Děkuji :)

Ano, bez ní už by to nebylo ono :(

Přidat nový příspěvek