Studying

28.05.2017 18:06

A/N: Guess who's back? Back again :D Maturita je konečně za mnou a já se po pár dnech odpočinku mohla konečně vrhnout do práce. Takže tady máte jedno malé drabble. Omlouvám se za kvalitu, jsem pořád ještě v takové té divné fázi, která nastane po dlouhých dnech studování. Ale vaše Aliya je zpět :D

 

Hannibal se přetočil ve své velké posteli a jedna jeho ruka se snažila nahmatat teplé tělo, které mělo odpočívat vedle něj. Nic ale nenahmatala a on se okamžitě vzbudil. Postel byla opravdu prázdná a hodiny ukazovaly dvě hodiny ráno.

S vědomím, že už neusne, vstal z postele a přehodil si přes sebe svůj červený kašmírový svetr. Bez dlouhého přemýšlení zamířil rovnou do knihovny, odkud přicházel do chodby slabý proud světla.

Bez jakéhokoli překvapení našel Williama opravdu v knihovně skloněného nad svým počítačem a knihami. Hannibal nemohl být pyšněji, i přes to že díky svým známostem, umožnil Willovi lehký vstup na univerzitu a určitě i její úspěšné vystudování (Will o tom samozřejmě nevěděl), Will poctivě studoval a trávil hodiny a hodiny nad odbornými texty.

,,Promiň, vzbudil jsem tě?” zeptal se Will.

,,Ne,” zavrtěl Hannibal hlavou. ,,Měl bys jít spát. Je pozdě.”

,,Ještě chvíli.”

,,Víš, že bez tebe neusnu.”

Will se stydlivě usmál, ale nevypadal, že by chtěl jít spát. Hannibal věděl, že už je to několikátá noc, kdy Will studoval dlouho do noci, a rozhodl se s tím konečně něco udělat. Will si potřeboval odpočinout.

I když to bylo neslušné, zavřel Willův notebook. Will začal okamžitě protestovat. Hannibal ovšem na nic nečekal a vyzdvihl si ho do náručí a odnesl si ho zpět do ložnice. Will pomalu přestal protestovat, až se nakonec smířil se svým osudem.

Hannibal si ho láskyplně položil na postel, položil jeho brýle na noční stolek a poté ho zalehl svým vlastním tělem.

,,Dobrou noc, lásko,” popřál.

,,Dobrou,” oplatil mu Will a přitulil se více k němu.

Uběhlo sotva pět vteřin a už hluboce spal. S plnou náručí a s tichým oddechováním svého mladého milence mohl konečně i Hannibal usnout klidným spánkem.

Diskusní téma: Studying

Pozdě ale přece

Alexis | 17.06.2017

Pozdě ale přece přidávám komentář. Gratuluji k maturitě a jsem ráda, že tě máme zpátky. No a Hannigram samozřejmě perfektní ^_^

hurá

Tes | 30.05.2017

Už jsem tě chtěla hledat, a to nevadí že jsi v režimu škola. Ps: už jsem myslela, že to bude v angličtině. Škoda Pps: Hodně teď šprtám angličtinu tak by se to hodilo.

:)

Elle | 29.05.2017

Moc gratuluju k maturitě a těším se na nové povídky ;)

Re: :)

Aliya Midnight | 04.06.2017

Díky ;)

:-)

Bezinka | 28.05.2017

No páni, tomu říkám skvělý den. Hrozně moc jsem se bála, že zde již nic nepřibude a najednou povídka a s mým oblíbeným párem. Moc děkuji a jsem ráda, že jsi zpět.

Re: :-)

Aliya Midnight | 28.05.2017

To víš, kvůli maturitě nebyl čas na psaní :D

Re: Re: :-)

Aliya Midnight | 28.05.2017

Ale moc děkuji ;)

Přidat nový příspěvek