Zapomenuté narozeniny

06.08.2015 10:31

 

Jelikož jsem poslední dobou pracovně vytížená, úplně jsem zapomněla na jednu důležitou věc. Blog měl narozeniny! Ne sice tento blog, ale můj předešlý (ale oba fungují zároveň, tak se to počítá :D). Je to už tři roky, co jsem začala psát slash. Předtím jsem také psala, ale hetero a parodie (většinou na Naruta :D). Jako každý jsem v té době s blogem asi dvakrát sekla a pokaždé udělala nový pod jinou přezdívkou. 

Pak ale začala slash éra a zatím jsem vydržela tři roky bez toho, aniž bych blog zrušila. Nebudu ale lhát, kolikrát jsem s blogem seknout chtěla. Namále měl blog především tento květen a červen, kdy jsem prostě upadla do depresí a nedokázala se z nich vyhrabat. Psát mě nebavilo a bylo toho na mě dost. 

Teď už je to dobré, ne plně, ale jde to. Jelikož se ,,známe" už tři roky a vy o mně toho moc nevíte, řekla jsem si, že byste mi mohli do konce týdne poslat na mail nějaké otázky a já bych na ně zde uveřejnila odpovědi. Je to jen nápad.

Na závěr bych blogu popřála vše nejlepší a hlavně, aby mi opět neruplo v bedně a já blog nezrušila.

S pozdravem vaše nenormální Aliya :) 

Diskusní téma: Zapomenuté narozeniny

<3

Alexis | 08.08.2015

Veselé narozeniny tvému blogu ^^ jsem ráda že jsi s tím nesekla protože píšeš opravdu dobře a to že si třeba občas počkáme? To vůbec nevadí. Za tvoje povídky to stojí ;-)

Klííííííd

Tes | 06.08.2015

Neboj, z toho vyrosteš a když ne budeme v blázinci spolu na pokoji :p

Přidat nový příspěvek