13. kapitola

08.09.2014 15:05

Gregory s Mycroftem se přesunuli do ložnice. Greg seděl na Mycroftovi a masíroval mu záda. Jeho milenec pod ním jen slastně vzdychal.

„Mycrofte…“

„Ano, drahý?“

„Máme doma absint nebo jsi ho spotřeboval?“

„No ještě mi to připomínej!“ začal se durdit Mycroft, ale pak se zasmál. „No ano, naše poprvé. Nejdřív mě v rámci experimentu opije absintem a pak mě přefikne.“

„Ale to byl vážně experiment. Potřeboval jsem vyzkoušet, kolik je potřeba vypít, aby člověk ztratil pojem o čase a prostoru.“

Oba se jen zasmáli. No ano, jejich poprvé.

Greg se z důvodu čistého experimentu sešel s Mycroftem v Mycroftově domě. Dům, byla to spíš vila. Greg nemohl říct, že by se cítil nějak zvlášť příjemně. Nicméně věděl, že starší Holmes není jako jeho bratr, takže se nemusí bát, že když se podívá do ledničky, najde tam hlavu či nohu.

Vybaven plnou taškou alkoholu byl připraven na dnešní experiment. Byl opravdu zvědavý na výsledky. Jestli vše půjde podle plánu, mohl by zažít celkem žhavou noc.

Mycroft jim přinesl skleničky a Greg jim s radostí nalil.

„Na zdraví?“

„Na zdraví.“

Přiťukli si a napili se. Začali se bavit o všem možném, o jejich práci, o Sherlockovi, opět o jejich práci, o Gregově případu, o Mycroftových problémech s ostatními politiky. A alkoholu stále ubývalo a ubývalo. Než si to dokázali uvědomit, byli oba na mol. Mycroft však na tom byl rozhodně hůř než Greg.

„Musím ti říct, Gregory,“ začal Mycroft a kvůli problémům s koordinací se svalil na Gregovu hruď.

 „Jsi pěkně sexy. Nechápu, proč se neustále motáš kolem mého bratra. Já bych se o tebe postaral líp.ˮ

„Kdo říká, že chci tvého bratra? Kdybych mohl, šukal bych tě od rána do večera. Jsi mnohem víc sexy, Mycey.“

„Kdo říká, že bych tě nenechal.“

„Co?“

„Nechal bych tě dělat si se mnou, co chceš,“ zopakoval Mycroft, než se jeho rty přesunuly ke Gregovým. Jelikož byli oba značně nalití, políbit se se zdálo jako nadlidský úkol. Nakonec se jim to přece jen podařilo. Chovali se jako nadržení puberťáci, oblečení létalo vzduchem, ruce prozkoumávaly každý milimetr kůže a hladové jazyky lačně hltaly ústa toho druhého. Greg mohl odpřisáhnout, že ještě nikdy v životě nebyl tak rychle svlečený.   

„Kde je ložnice?“ zeptal se Greg.

„Nahoře.“

Pomalu se postavili a celí nazí doklopýtali do ložnice. Celou cestu se jeden druhého museli přidržovat, jinak hrozilo obrovské nebezpečí pádu a oni měli v plánu jiné věci, než jet do nemocnice.

Jakmile se ocitli v ložnici, Greg Mycrofta strčil na postel a sám ho zalehl. Vášnivě dobýval Mycroftova ústa a vychutnával si jejich chuť. Začal hladit Mycroftův rozkrok a Mycroft sladce vzdychal.

„Gregory… oh, Gregory.“

„Pšt, Mycey. Kde jsou kondomy a-„

„Vrchní šuplík.“

Greg se natáhl ke stolku vedle postele a otevřel vrchní šuplík. Uvnitř bylo vše, co potřeboval, kondomy, lubrikační gel a dokonce i vibrátor.

„Oh, Mycey,“ zasténal Greg a představoval si žhavé obrázky toho, jak Mycroft masturbuje.

Okamžitě se raději pustil do Mycroftovy přípravy.

„Řekni mi, kolikrát už jsi tohle dělal. Měl v sobě své prsty nebo svou hračku a myslel při tom na mě? Kolikrát jsi vykřikl mé jméno, když ses udělal?ˮ blábolil Greg.

„Co jsem tě viděl,“ odpověděl Mycroft.

Greg se ušklíbl a třemi svými prsty rychle pronikal do Mycroftova zadku.

„Ode dneška nebudeš muset, kdykoli přijdi přímo za mnou,ˮ navrhl, ale bylo jasné, že ho Mycroft neslyšel. Byl až příliš rozvášněný.

Greg se rychle připravil a pak pomalu do Mycrofta vstoupil. Mycroft zasténal a přitisknul si ho k sobě blíž, hluboce zaryl nehty do Gregových zad. Greg zasyčel.

Tvrdě a hluboce začal přirážet do Mycroftova úzkého zadku, dokud je oba nepřivedl k vytoužené slasti.

„Až na tu příšernou kocovinu dalšího dne, to byla nejlepší noc mého života,“ přiznal Mycroft.

„Jsem prostě úžasný milenec.“

„Oh, opravdu, Gregory?“ zeptal se Mycroft s pozdviženým obočím.

„Zatím sis nestěžoval.“

„Nemám důvod.“

„Tak vidíš,“ zamrkal Greg a políbil ho.

...

Sherlock stál u okna a hrál na housle. Nic jiného mu nezbývalo, protože byl doma sám a nemohl sedět u televize, ani u počítače. Přesto se na Johna nezlobil, nedokázal to. Zrovna uprostřed stránky se otevřely dveře a jeho doktor vpadl dovnitř.

„Sherlocku…“

„Johne, co se děje?“ uměl ve svém milenci číst jako v otevřené knize a poznal, že je rozrušený.

„Sherlocku, koupil jsem v rámci nákupu noviny. Podívej se na první stranu. Je to zlé.“

Detektiv jen protočil oči, protože Johna vždycky fascinovaly naprosté triviality. Jen letmý pohled na palcový titulek ale Sherlocka ujistil, že tentokrát je opravdu zle.

 

ŠPION PŘÍMO VEDLE PREMIÉRA hlásal celému světu palcový titulek.

Podle dobře informovaného zdroje, který našemu deníku poskytl exkluzivní informace, došlo nedávno k velkému úniku informací z britské informační služby. Hned bylo zahájeno vyšetřování a včera ve večerních hodinách byl premiér informován o výsledcích.

Především je jasné, že zmizel klíč k šifrování kódů ministerstva obrany, který se používá k zabezpečování nejsledovanějších objektů v zemi (jejich seznam na straně 3). Druhým nezvěstným dokumentem jsou plány elektrárenských zařízení, které zásobují proudem nejdůležitější a největší nemocnice.

Došlo také k nabourání do centrální evidence osob spolupracujících s britskou tajnou službou, včetně seznamu svědků. V ohrožení jsou tak tisíce nevinných osob. (Více podrobností na straně 5.)

Osobou zodpovědnou za bezpečnost všech těchto informací a dokumentů je premiérův blízký spolupracovník Mycroft Holmes. Zatím nemůžeme s jistotou potvrdit, jestli k incidentu došlo bez jeho vědomí nebo se na něm sám podílel. Exkluzivně pro naše čtenáře se nám podařilo zjistit, že premiér i zbytek kabinetu se spíše přiklánějí k variantě, že pan Holmes se snažil dokumenty vyměnit za peněžní hotovost a s ní pak zmizet do zahraničí.

Zásadní otázka ovšem zní, kde je Mycroft Holmes?

 

„Co budeme dělat, Sherlocku?“ zašeptal John. Nedovedl si představit, že by jen písmeno z toho byla pravda. Neznal nikoho oddanějšího koruně, než Mycrofta.

„Zavolám Lestradovi a varuju ho, ať k Mycroftovi nikoho nepouští… tohle může být vážné.“ odpověděl bledý Sherlock a již vytáčel číslo. Prohodil s detektivem inspektorem pár slov, a když zavěsil, bylo Johnovi jasné, že je zle.

„Je pozdě Johne. Před chvílí ho zatkli pro velezradu.“

Diskusní téma: 13. kapitola

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek