3. kapitola

08.09.2014 14:44

 Sherlock ho ale chytil za ramena a přitáhl k sobě.

„Už se bojím, Johne!“ zašeptal a vášnivě ho políbil. „Pak bych si měl ještě užít, než mi tohle provedeš.“ Hodil Johna na pohovku, sklonil se k němu a začal ho líbat. Doktor se mu nebránil, protože přesně po tomhle toužil celé dva roky. Přitáhl si detektiva k sobě ještě blíž a nechal ho dělat si, co chce. Pak stáhl ze Sherlocka kabát a rozvázal mu šálu, aby měl lepší přístup k jeho krku. Sherlock jen slastně zasténal a zaklonil hlavu, aby měl John více prostoru. Doktor si vysadil detektiva na klín a dál ho zbavoval oblečení, až měl na sobě Sherlock jen kalhoty.

„Johne…“

„Copak??“

„Máš toho na sobě trochu moc!“

John se zasmál a sundal si plášť i tričko, takže na tom byli stejně. Znovu se vzájemně přisáli ke krku toho druhého a Sherlock ucítil, jak mu John rozepíná kalhoty. Aniž by přerušil polibek, nadzvedl boky a nechal si sundat kalhoty i se spodním prádlem. Teď tedy ležel před Johnem nahý. Chvěl se touhou po Johnovi, po svém Johnovi. Čekal na tuhle chvíli dva roky, ale teď, když přišla, měl trochu strach. Ale na druhou stranu věřil Johnovi. Ten si rychle sundal vlastní kalhoty a znovu Sherlocka políbil. Pak ho prudce zvedl za pravou ruku a přitlačil ho na psací stůl v rohu doktorského pokoje. Sherlocka to velmi překvapilo, ale chtěl Johna tak moc, že mu bylo všechno jedno.

„Tohle bude trest za ty dva roky, cos byl pryč a nechal mě samotného!“ zasyčel John Sherlockovi do ucha.

„Johne, prosím ano… udělej to!“

John si schválně počínal hrubě. Chtěl Sherlocka trochu potrestat a tak mu začal přejíždět rukama po celém těle a přitom se vyhýbal místům, kde ho Sherlock chtěl tak zoufale mít.

„Johne, prosím… prosím…“

„Říkal jsem, že tě potrestám, tak si neztěžuj nebo to bude horší! Za to, cos udělal, si zasloužíš ještě daleko víc, já jsem na tebe až moc hodný!“

„Johne… Johne…“ Sherlock vyslovoval jeho jméno jako modlitbu. Teprve ve chvíli, kdy měl pocit, že zešílí, jestli se ho John okamžitě nedotkne na správném místě, ho John vzal do ruky a začal ho laskat.

Sherlockův mozek naprosto vypnul. V té chvíli dokázal myslet jen na Johna a na to, že ho miluje. Nechal se těmi pocity unášet. Vzdychal nahlas a bylo mu jedno, kde se nachází a kdo všechno je může slyšet. John do něj za chvíli vstoupil. Sherlocka to bez jakékoliv přípravy docela bolelo, ale John ho políbil a stále ho laskal, takže se Sherlock postupně uvolňoval. John mu dopřál chvilku na to, aby si zvykl, ale pak do něj začal bušit a to velmi prudce. Sherlockovi to bylo jedno, splnilo se mu jeho dlouholeté přání – John Watson ho miloval. Sherlock nechtěl od života nic víc, jen být s Johnem. Oba byli tak vydráždění, že nepotřebovali mnoho a vyvrcholili. Pak si John přitáhl Sherlocka do náruče a políbil ho.

„Děkuji, Johne…“ zašeptal mu Sherlock do ucha po chvilce.

„Za co děkuješ?“ nechápal John.

„Za to, že mě miluješ, za to, že jsi mi odpustil, prostě za všechno…“

„Rádo se stalo, Sherlocku!“ John se usmál a Sherlocka objal. Stáli v objetí dlouho, než se Sherlock odtáhl.

„Neměli bychom se obléknout?“

„Asi ano,“

Oba začali sbírat poházené oblečení, a když bylo všechno na svých místech, posadili se na pohovku.

„V kolik tady končíš?“ zeptal se Sherlock. John se podíval na hodinky.

„Za půl hodiny, zlato. Teď půjdeme za tvým bratříčkem, musím ho ještě zkontrolovat. A Grega také, beztak tam pořád je. Pak půjdeme domů.“

„Idioti!“

„Dost! O tomhle už jsme mluvili. Tak o nich tohle přestaň říkat!“ zamračil se John.

„Promiň, už mlčím.“ Sherlock pro jistotu zacouval.

„Víš ty co… raději tady zůstaň. Ty tvoje poznámky by jim teď neudělali dobře.“

Sherlock se vděčně usmál a přikývl. John vyrazil k Mycroftovu pokoji.

Když do něj tiše vešel, spatřil Gregoryho, jak leží vedle Mycrofta a dívá se na něj.

„Gregu, tys tu byl celou noc?“

„A budu tady, dokud se neprobere! Musím tu s ním být!“

„No dobře, dobře. Já ho teď prohlédnu a tebe taky. Pak mi končí služba. Volej, kdyby něco.“

„Jasně.“

John je oba důkladně prohlédl a konstatoval, že Mycroft se o maličko zlepšil a Gregory je v relativním pořádku. Ještě před odchodem na Gregoryho mrknul a odešel. Vyzvedl Sherlocka na lékařském pokoji a vydali se domů.

Greg si znovu lehl k Mycroftovi a začal se na něj dívat. Najednou se druhé tělo na posteli začalo hýbat.

Diskusní téma: 3. kapitola

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek