36. kapitola

16.02.2016 18:43

 

Grega probral polibek. Usmál se a otevřel oči.

„Drahý, je sedm večer, měli bychom začít dělat večeři.“

„Pak jedině tvoje špagety,“ usmál se Greg na manžela.

„Ale těstoviny vaříš ty.“

Greg kývl a zvedl se z postele. Při pohledu na Mycrofta ho ale něco napadlo. Když se Mycroft natahoval pro tričko, pleskl ho přes ruku.

„Chci, abys měl na sobě jen zástěru,“ zavrněl hlasem, kterému Mycroft nikdy nedokázal odolat. Jeho tváře nabraly červenou barvu, ale bylo mu jasné, že se nevykroutí.

„Dobře, drahý,“ kývl a odešel do kuchyně.

Greg se ještě chvilku povaloval, ale pak šel také. Postavil těstoviny na sporák a posadil se ke stolu. Pak se na chvilku vytratil, ale hned byl zase zpátky. Mycroft zrovna míchal omáčku, když se kolem jeho pasu objevily Gregovy ruce. Ucítil vůni, kterou na manželovi miloval. Když ruce zamířily pod zástěru, už se jen horko těžko soustředil na míchání. Greg se potutelně usmíval. Pak Mycrofta políbil na krk a nechal ho vařit. Zatím prostřel stůl a nalil víno.

...

„Mimochodem, lásko, už to víš, že se Anthea a Sally chtějí vzít?“

„Vím, psala mi Anthea. Žádala mě, abych jí šel za svědka.“

Večeře proběhla v romantické atmosféře. Jen oni dva, světlo svíček, dobrá večeře a výborné víno.

„Tak to se tam potkáme. Jdu za svědka Sally.“

„Bude to příjemná akce. Těším se na to.“

„Lásko, co kdybych uklidil tady v kuchyni a ty zatím v ložnici, ať se pak nemusíme zdržovat.“

Mycroft se usmál a odešel do ložnice.

...

Greg uklízel kuchyň a potutelně se usmíval. Byl zvědavý.

...

Mycroft uviděl na své půlce postele balíček a přání. Bylo to CD s písničkami. To samé, které hrálo tenkrát, když u Grega na pokoji na kolejích byla párty na které se spolu opili. Otevřel přáníčko.

Dneska je to 8500 dní co jsem tě poprvé potkal, lásko. I když jsme ztratili deset let, neminul den, abych na tebe nemyslel. Miluju tě a děkuju za všechny ty dny. G.

Z Mycroftových očí kapaly slzy. Vždycky věděl, že jeho manžel je velký romantik, ale tohle od něj bylo tak úžasné, že Mycroft nevěděl, jak reagovat. V šoku seděl na posteli, dokud za ním nepřišel Greg.

„Drahý, já…“

„Nic neříkej,“ usmál se Greg jednoduše a přitáhl si manžela k sobě. Tu noc toho moc nenaspali, protože se věnovali jeden druhému.

...

Mycrofta probudilo pohlazení po tváři. Usmál a otevřel oči. Neznal nic lepšího, než se probudil vedle svého Gregoryho. Ten se k němu naklonil a políbil ho.

„Dobré ráno, drahý,“ pozdravil Mycroft, když se od sebe odtáhli.

„I já tebe,“ usmál se Greg.

„Co budeme dnes dělat?“

„Hm… já nevím. Máš nějaký nápad?“

„Ty velíš tomuhle víkendu. Tak rozhodni,“ zašklebil se Mycroft. Greg se jenom uculil, protože přesně tuhle odpověď čekal. Přitáhl si manžela k sobě a políbil ho.

„Fajn, takže navrhuju procházku, pak oběd v nějaké restauraci a odpoledne jít na masáž.“

„Nejsem proti. Takže vstáváme?“

Greg jenom kývl a vydal se do koupelny.

...

Byla jedna hodina odpoledne a oba manželé usedli se stolu, aby si dali oběd. Gregovi cukaly koutky, když se podíval na Mycrofta. Když mu totiž ráno navrhl procházku, nezmínil se, že chce jít rozhlednu na okraji města, která je tři kilometry od stanice metra. Při vzpomínce na Mycroftovy, nejdříve nenápadné a postupem času zcela otevřené, narážky se bavil. I teď se Mycroft tvářil jako boží umučení. Greg se ho rozhodl trochu potrápit.

„Líbila se ti procházka, lásko?“

„Jsem utahaný, uchozený a je mi zima. Vážně úžasné,“ prskal jeho manžel a tvářil se nešťastně.

Greg se k němu natáhl přes stůl a vzal ho něžně za ruce, aby mu je zahřál. Mycroft jen potěšeně zavrněl. Přesně tohle potřeboval. Číšník jim za chvíli donesl jídelní lístek.

„Co si dáš, Mycey?“

„Tebe,“ zašeptal Mycroft a jeho oči lačně zasvítily. Gregory se ale trochu zamračil.

„Jíst musíš. A když budeš hodný, slibuju ti doma společnou koupel a pak ti v naší postýlce udělám masáž,“ dodal už jemným hlasem.

„Něco nám vyber, drahý.“

Greg tedy objednal dvakrát lososa se smetanovou omáčkou a bramborami. A také šampaňské. Jídlo bylo výtečné a bublinky jim rychle stoupaly do hlavy. Tedy hlavně Mycroftovi, který se zdál být velmi přítulným. Gregory raději objednal při cestě domů taxík.

...

Doma hned po sundání bundy šel připravit koupelnu. Na něj šampaňské působilo jen trochu, zato jeho manžel se dostal do poněkud povznesené nálady. Jeho obvyklé zábrany byly pryč a on byl čím dál více přítulnější.

„Lásko, vana je nachystaná!“ zavolal na něj Greg z koupelny. Mycroft se tam vydal a neobtěžoval se, vzít si župan.

Společně vlezli do vany a začali relaxovat. Gregory jim k tomu pustil CD, které včera dal manželovi, a pak už na sobě jen leželi. Občas si vzájemně vyměnili polibek nebo pohlazení. Když hudba dohrála, políbili se a vylezli. Protože byli sami a navíc jim stále kolovalo v žilách víno, nepovažovali za nutné se utírat nebo oblékat. Jednoduše se přesunuli do ložnice. Greg položil Mycrofta na postel a začal mu masírovat záda. Ten pod ním jen tiše vzdychal blahem. Nakonec se masáže dočkalo celé jeho tělo. On ale konec masáže nevnímal, protože usnul. Greg ho jen pohladil po vlasech a přilehl si k němu. Přetáhl přes ně peřinu, aby jim nebyla v noci zima a s Mycroftem v náručí spokojeně usnul.

...

Ráno Grega probudila vůně čerstvé kávy a toastů. Zůstal ležet se zavřenýma očima a vychutnával si tu nádhernou vůni. Za chvíli slyšel otvírání dveří a tiché kroky. Mycroft postavil tác na zem a natáhl se na postel vedle svého manžela, pak se na něj převalil a políbil ho. Greg obtočil ruce kolem Mycroftova krku a polibek opětoval.

„Dobré ráno, drahý,“ pozdravil Mycroft, když se od sebe odtrhli.

„Tobě taky, lásko.“

Mycroft donesl snídani a oba se do ní pustili. Jakmile už nebylo, co sníst si Gregory přitáhl manžela blíž k sobě.  

„Ta tvoje káva tak nádherně voní a chutná. Máš na to opravdu talent,“ pochválil ho zcela upřímně. Mycroft trochu zčervenal a usmál se.

„To je důvod, proč sis mě vzal?“

„Jeden z mnoha, ale ano i tohle rozhodlo. Musel jsem samozřejmě zvážit i okolnosti, za které byly mínusové body. Třeba to, že se neumíš moc ovládat a…“

„Já se umím ovládat!!!“

„Ovšem, Mycey, to jsem viděl v pátek.“

„Za to může ten tvůj zákusek!“ bránil se Mycroft celý červený. Greg na nic nečekal a začal po manželovi házet polštáře. Ten si to samozřejmě nemohl nechat jen tak líbit, takže z toho nakonec byla úporná polštářová bitva. Aby ji vyhrál, musel Greg použít zákeřnost. Polechtal Mycrofta na bocích a to byl jeho konec. Z velké bitvy se nakonec vyklubalo něžné milování.

...

Mycroft se v koupelně sprchoval. Po jeho tváři probíhal spokojený úsměv. S Gregem si tenhle víkend opravdu užili. Ale zase na druhou stranu už mu chyběly jeho holčičky, takže se těšil, až je zítra zase uvidí. Najednou uslyšel, jak Greg přišel do koupelny a pustil si holicí strojek. Za chvíli byl hotový a použil svoji vodu po holení. Sotva se otočil, Mycroft otevřel sprchu a pustil přímo na manžela proud ledové vody. Chvíli trvalo, než se Greg vzpamatoval. Pak ale vlezl za Mycroftem a zavřel. Jeho tričko bylo nasáklé studenou vodou a on sám byl ledový. Prostě něco pro Mycrofta, který miloval teplou vodu.

„Ne drahý… studíš… nech toho!“

Greg byl ovšem nesmlouvavý a pustil na ně na oba ledovou vodu. Jemu to nevadilo, protože se otužoval už spoustu let, ale bavil se pohledem na Mycrofta. Když už začaly Mycroftovi cvakat zuby zimou Greg sprchu vypnul.

„Nic jiného si nezasloužíš! Nemáš provokovat!“ usmál se ďábelsky, přitáhl si manžela blíž a něžně mu přejížděl po zádech. Po chvíli se začali líbat a další milování na sebe nenechalo dlouho čekat.

...

Toho dne se nakonec milovali v každé místnosti jejich bytu. Pozdě v noci pak na sobě leželi a tulili se k sobě.

„Lásko, díky za tenhle víkend.“

„Nemáš mi za co děkovat, drahý. Myslím, že jsme si to užili oba. Teď se zase budeme věnovat holkám.“

„Ty to opravdu bez Nicole nevydržíš dlouho,“ usmál se Greg. Mycroft jen trochu zahanbeně přikývl. Nakonec oba usnuli v náručí toho druhého.

Diskusní téma: 36. kapitola

<3

Alexis | 17.02.2016

Krása :)

:)

ThePavlaBlog | 16.02.2016

nádhera po vyčerpávajícím dni naprosto skvělé

Přidat nový příspěvek