Chesapeakská střední

17.12.2018 08:55

 

Pár: Will Graham/Hannibal Lecter

AU: High School AU

 

Chesapeakská střední škola byla snad jedinou školou, kde se studenti již celé tři roky sázeli o to, zda jejich profesor historie, Hannibal Lecter, a profesor angličtiny, William Graham, spolu spí či ne. Kromě studentů v tom ovšem byli namočení i jiní profesoři, kteří si nemohli nevšimnout očividného flirtování svých kolegů.

Will a Hannibal spolu trávili téměř každou obědovou přestávku, kdy usazení naproti sobě jedli z Hannibalových značkových keramických dóz, zatímco je ostatní profesoři žárlivě pozorovali. Hannibal byl vynikající kuchař a jíst jeho jídlo každý den byl sen, kterého oni bohužel nemohli dosáhnout.

Protože nebyli zatracený Will Graham.

Kromě společných obědů seděli na každé poradě těsně vedle sebe, každý ve své hodině aspoň jednou zmínil jméno toho druhého a aby toho nebylo málo, flirtovali spolu kdykoli to bylo možné.

Nikdo ale nevěděl jistě, zda spolu opravdu jsou.

Až pak nakonec jednoho rána spolu přijeli v Hannibalově Bentley. To se ještě dalo vysvětlit, co už ale bylo nemožné vysvětlit, byl Will oblečený ve stejných věcech, jaké měl na sobě v pátek, navíc s kulháním, které nepocházelo od žádného vnějšího zranění.

Beverly Katzová, prezidentka klubu Hannigram, údivně zapískala nad stavem, v jakém profesor Graham přišel do jejich první hodiny.

,,Páni, profesor Lecter musí být v posteli drak.”

,,Slečno Katzová, takto se prosím nevyjadřujte o vašem profesorovi,” snažil se ji zastavit Will. Ona, stejně jako zbytek jeho studentů, jen zamrkala a začala si s ostatními lidmi vyměňovat peníze.

Will se zarazil, ale raději už nic neříkal. Když však viděl, jak si ve sborovně jeho kolegové vytahují peněženky, musel se zeptat.

,,Co se to sakra děje?”

,,Nic, Grahame,” zamrkal Chilton, ,,jen si díky tobě a Lecterovi můžu dnes večer koupit kvalitní láhev whiskey.”

,,Pracuju v blázinci,” pomyslel si Will, než se s povzdechem otočil a vydal se hledat Hannibala. Pokud má čelit tomuto, pak rozhodně ne sám.

Diskusní téma: Chesapeakská střední

:D

Tes | 20.12.2018

Osobně si myslím, že největší cvokárny jsou střední školy v Anime :D

:)

ThePavlaBlog | 17.12.2018

:D super....no to máš pravdu každá střední je blázinec

:D

Paulett | 17.12.2018

Hihi každá střední je v podstatě blázinec :D :D

Přidat nový příspěvek