Dárek

14.12.2019 07:43

 

Jim čas od času dělal nečekané věci. Sebastian už se dávno smířil s tím, že bylo nemožné předvídat jeho přítele, a proto se raději naučil smiřovat s každou situací, do které ho Jim dostal.

Proto když se vrátil po dlouhé misi do jejich bytu a našel v obýváku velký vánoční stromeček, jen si povzdechl a vydal se hledat svého bláznivého partnera, který se podle hlasité hudby vycházející z kuchyně, nacházel právě tam.

Skutečně, Jim tancoval kolem kuchyně, zatímco v pozadí hrála opravdu hlasitě hudba. Co ho ale opravdu překvapilo, byly muffinové formy, které byly plné. Jim pekl muffiny?

,,Lásko?” zeptal se opatrně. I když to vypadalo, že jeho přítel je v dobré náladě, bůh ví, že byl náladovější než ženská.

,,Sebby!” vykřikl potěšeně Jim a vypnul rádio, než skočil na Sebastiana. Sebastian měl naštěstí rychlé reflexy, a tak si jej rychle vyzvedl za zadek, zatím co Jim omotal nohy kolem jeho pasu. ,,Jak se ti líbí náš vánoční stromeček?”

,,Je krásný, ale normálně Vánoce neslavíme.”

,,Velká chyba na mojí straně, nechat se ochudit o dárky od tebe. Už se těším, co mi dáš!” pronesl nadšeně Jim a ještě nadšeněji ho začal líbat.

Sebastian se začal potit, ale nebylo to kvůli vášni, ale kvůli Jimovu vysokému očekávání. Věděl, že pokud nepořídí skvělý dárek, Jim mu pravděpodobně usekne penis.

Slyšel, jak zazvonila trouba a o okamžik později z něj Jim slezl. 

,,Běž, běž, musím je dodělat,” řekl, než se otočil zpět ke svému pečení.

Sebastian jen přikývl a odešel s mobilem v ruce do obýváku. Musel hledat tipy na vánoční dárky.

Diskusní téma: Dárek

:)

ThePavlaBlog | 14.12.2019

miminko

<3

Paulett | 14.12.2019

Hlasuju pro vycpaného tygra v životní velikosti ;) ;)

Přidat nový příspěvek