Déšť

04.12.2021 07:09

 

Gregory vždycky nenáviděl déšť. Smýval stopy z místa činu, byl studený a Greg vždycky skončil mokrý a špinavý. To vše se ale změnilo poté, co začal chodit s Mycroftem Holmesem. Od té doby déšť miloval a dokonce se na něj i těšil. 

Kdykoli pršelo a Mycroft zrovna neměl důležitou práci, čekal na něj před Scotland Yardem s deštníkem. Spolu se pak procházeli téměř prázdnými ulicemi Londýna, dokud nepřišli ke svému bytu. Celou dobu byli chráněni Mycroftovým deštníkem. Když pak konečně dorazili k jejich bytu, zastavili se a začali se líbat. 

Gregory by nikdy nevěřil, jak moc je líbání úžasné, když kolem prší. Když spolu tady tak stáli se spojenými rty, Gregory nevnímal nic jiného, než Mycroftovy teplé rty a uklidňující kapání vody. Jeho mozek naprosto vypnul.

Jakmile jejich polibek skončil, usmáli se na sebe a přesunuli se do svého bytu. Tam ze sebe svlékli promočené oblečení, převlékli se do suchých věcí a Gregory připravil dva hrnky horké čokolády. Spolu pak seděli v obýváku pod teplými dekami, upíjeli teplého kakaa a tulili se k sobě ve snaze se zahřát. Byly to perfektní okamžiky. Gregory je miloval, ale i tak miloval svého perfektního muže ještě víc. 

Diskusní téma: Déšť

:)

ThePavlaBlog | 04.12.2021

Tak si představuji romantiku :)

Přidat nový příspěvek