Droga

25.03.2019 20:50

 

A/N: Omlouvám se, že jsem dlouho nic nepřidala, ale letní semestr je v plném proudu a kvůli různým projektům teď vůbec nemám čas :( Snažila jsem se aspoň dopsat Drogu, kterou jsem měla rozepsanou snad dva měsíce. Nebojte se, vím, o povídkách na přání, o které si píšete + o svých restech. Vše bude. Jen prosím o strpení. Díky :) Omlouvám se, pokud se Vám tohle bude zdát jako hovadina :D Je to dost OOC.

 

Mycroft Holmes se na první pohled nelišil od ostatních britských politiků. Drahé obleky, luxusní kancelář, krásná asistentka, na první pohled velmi spořádaný život pravého gentlemana.

Nikdo nevěděl o jeho malém tajemství, které by ho mohlo připravit o vše. O dobré jméno, o respekt, který si tak dlouho vypracovával, prostě o všechno.

Kdyby kdokoliv věděl, koho si to Mycroft vodí do postele, celá jeho kariéra by byla v háji.

Kdyby kdokoliv věděl o jeho mladém nezletilém milenci, byl by to jeho konec.

Gregory Lestrade, jeho drahý patnáctiletý milenec, byl jedinou slabostí, kterou si Mycroft dovolil mít. Byla to slabost, která ho mohla zničit. Ale Mycroft nemohl přestat.

Gregory byl jeho droga.

Každý pátek, když se vrátil domů, Gregory na něj čekal na pohovce se sklenkou vína v ruce (už tak porušovali zákony, Mycroft neviděl důvod, proč mu nedopřát aspoň trochu alkoholu) a obrovským úsměvem na rtech.

A každý pátek Mycroft podlehl znovu a znovu. Líbal ho, miloval ve své velké královské posteli. A když bylo po všem, držel ho v náručí, dokud neusnul. To samé se opakovalo celý víkend, dokud se v neděli večer Gregory nevrátil domů.

Mycroft se cítil jako špinavý muž.

Nemohl však přestat.

Nemohl.

Gregory byl jeho droga.

Pondělí bývala pro Mycrofta pekelná. Téměř celý den nemohl myslet na nic jiného, než na teplé rty a něžné doteky, které mu Gregory tak rád věnoval. Sám sebe přistihl, jak si během dne několikrát přejel bříšky prstů po svých rtech a pousmál se nad vzpomínkou, jak vášnivě líbaly ty Gregoryho, jak něžně laskaly jeho tělo a jak hladově hltaly Gregoryho chloubu.

Na pondělí si nikdy neplánoval schůzky s důležitými osobami. Touha z jeho žil ještě stále úplně nezmizela a měl obavy, co by se stalo, kdyby se při nudném setkání zasnil. Jen velmi těžko by vysvětloval, proč ho vzrušuje povídání o národní bezpečnosti.

V tomto byl Gregory jeho prokletí. Kdykoliv na něj myslel, jeho tělo si začalo dělat, co chtělo.

Gregory ovládal velkou část v jeho myšlenkovém paláci, s myšlenkami na něj vstával, s myšlenkami na něj usínal.

Byl pro něj vše.

A Gregory to moc dobře věděl.

Místo toho, aby tuto informaci zneužíval, jen věnoval Mycroftovi zamilované pohledy a jemné polibky, které donutily Mycroftovo srdce tlouct rychleji.

Gregory byl jeho zkáza.

Gregory byl jeho droga.

Kdykoli se Gregory ve škole nudil, posílal mu zprávy o svém dnu. Svěřoval se mu, jak moc mu chybí a jak moc si přeje, aby byl opět pátek a oni dva spolu mohli opět být.

Odpočítával vteřiny do jejich znovushledání.

Mycroft byl tímto neskutečně potěšen. Lichotilo mu, jak moc ho Gregory chce, jak moc po něm touží.

Dělalo to dobře jeho egu.

Zároveň se propadal čím dál víc do propasti, ze které nebylo úniku.

Jaká to krásná zkáza.

Mycroft očekával, že dříve či později jeho mladší bratr zjistí pravdu. Proto pro něj nebylo překvapením, když se jednoho večera vrátil domů a našel Sherlocka sedět v Gregoryho oblíbeném křesle, v jedné ruce držel jedinou společnou zarámovanou fotku, kterou spolu Mycroft a Gregory měli.

Mycroft téměř cítil, jak mu v žilách okamžitě začal proudit adrenalin. Nebyl si jistý, co na to jeho bratr řekne. Nazve ho starým perverzákem? Řekne mu, že se má od Gregoryho držet dál, nebo na něj zavolá policii?

Mycroft trpělivě čekal, než Sherlock promluví. Jeho tvář nic neprozrazovala, ale celé jeho tělo bylo napnuté.

Nebyl si vůbec jistý, kolik minut uběhlo, než Sherlock promluvil.

,,Kolik mu je?” zeptal se Sherlock a odložil rámeček s fotkou na stůl. Stočil všechnu svoji pozornost na Mycrofta.

,,Patnáct,” odpověděl pravdivě Mycroft.

,,Víš, že jsi jednou nohou v průseru? Pokud na to někdo přijde, nepomůže ti ani tvoje vysoká pozice. To ti to opravdu stojí za to, tahat se s nějakým klukem, který si chce jen užít a vydělat si za to něco?”

,,Chceš snad říct, že je Gregory prostitut?” zeptal se naštvaně Mycroft.

Gregory s ním v žádném případě nespal jen proto, aby z toho měl peníze nebo nějaké odměny. Gregory se do něj zamiloval a Mycroft ho bezhlavě následoval.

Mycrofta ani na chvíli nenapadlo o Gregorym pochybovat. V jeho mladším milenci se dalo číst jako v otevřené knize. A Mycroft v ní neviděl nic jiného než upřímnost.

,,Nikdy by mě nenapadlo, že by ses začal tahat s nezletilým klukem. Už ti konečně přeskočilo, Mycrofte?” odsekl Sherlock a vstal z křesla. ,,Až to zjistí jeho rodiče, budeš v hajzlu, Mycrofte! Jak dlouho už to sakra trvá?!”

,,Osm měsíců,” přiznal tiše Mycroft.

,,Dohajzlu,” vydechl Sherlock a unaveně si promnul oči. ,,Nikdy bych nečekal, že já budu ten, který bude mít víc rozumu.”

,,Nemůžu ovlivnit to, do koho jsem se zamiloval.”

Sherlock se zasmál.

,,Právě zníš, jak nějaká zamilovaná praštěná ženská z těch příšerných románů. Tohle je skutečný život, Mycrofte. Můžeš přijít o vše.”

,,Když se na to podíváš z jiného úhlu, nejsme od sebe tak odlišní. Ty bereš kokain, mojí drogou je Gregory.”

Sherlock se otočil, rychlým pohybem ho chytl pod krkem a natlačil ho na zeď.

,,Moje droga mi neponičí jméno a nezničí celou kariéru. Sakra, dostaň rozum, Mycrofte!”

Mycroft od sebe Sherlocka odtlačil.

,,Já se Gregoryho nevzdám!”

,,Ty tupče jeden, doufám, že až všechno praskne, bude ti všechen ten sex za ty následky stát.”

Sherlock se otočil a naštvaně odešel.

Mycroftův názor však nezměnil.

Mycroft se prostě nemohl Gregoryho jen tak vzdát.

Oba by je to zničilo.

Mycroft nechápal, jak se jim podařilo skrýt svůj vztah tak dlouho. Gregory nyní studoval na univerzitě a s Mycroftovou plnou podporou se mu dařilo více než dobře.

Ani jeden z nich zatím neměl odvahu představit toho druhého své rodině. Rozhodli se ještě chvíli vyčkat.

Co však nebylo překvapivé ani trochu byla jejich sdílená droga, vášeň, láska a touha, kterou cítili k tomu druhému nezeslábla, naopak byla ještě silnější než kdy dřív.

Mycroft se bál dne, kdy ho kompletně pohltí.

Když však jednoho večera ležel s nahým Gregorym opřeným o jeho vlastní tělo, rozhodl se, že se není čeho bát. Gregory touha byla stejně silná a pokud je pohltí, pohltí je oba.

Diskusní téma: Droga

<3

Paulett | 25.03.2019

To je tak nádherně romantické :)

Přidat nový příspěvek