Eseje

31.01.2019 11:54

 

A/N: Konec ledna = vysvědčení. Doufám, že pro ty z Vás, kteří stále navštěvujete střední školy (ze základky tady snad není nikdo :D), dopadlo vysvědčení dobře. Vy, co navštěvujete vyoské školy, máte snad zkoušky hotové (a tak jak já se flákáte). Tak či tak si užijte malé Hartwin drabble.

 

Harry už deset minut znechuceně hleděl na hromádku papírů před sebou, ne že by Eggsy počítal, ale bylo zábavné pozorovat svého manžela, který momentálně vystupoval jako učitel na základní škole a snažil se zjistit, zda zdejší ředitel má co dočinění s teroristickou organizací, nebo se jen jedná o planý poplach.

S prací učitele však přicházely i povinnosti a jestli Harry opravdu něco nenáviděl, pak to bylo papírování. Momentálně mu leželo na stole 60 esejí, které musel opravit.

Eggsy se docela dost divil, že si ještě nenalil sklenici své milované brandy. Věděl, že musí svého manžela trochu povzbudit.

Jako velmi hodný chlapec mu nachystal drink a pak oblečený pouze ve volných teplácích mu ji zanesl (nezapomněl vrtět boky, ale to je vedlejší).

,,Snažíš se mě zabít?” povzdechl si Harry, když ho viděl.

,,Ne, pouze tě přivést na jiné myšlenky. Vypadáš, jako bys měl každou chvíli umřít.”

,,Taky se tak cítím,” odvětil. V ten moment mu Eggsy sedl do klína a od ramen ho pohladil až ke konečkům prstů. ,,Ale nyní z jiného důvodu.”

,,Nech opravování na zítra. Slibuju, že ti to dneska vynahradím,” přislíbil Eggsy a začal malými polibky obsypávat Harryho krk.

Harry neměl jedinou šanci.

Oba dva to moc dobře věděli.

Než se Eggsy nadál, Harry se s ním postavil, a tak mu nezbylo nic jiného, než obmotat své nohy kolem Harry pasu a pořádně se držet.

,,Očekávám, že dodržíš své slovo,” zamumlal Harry a nesl si ho do ložnice.

,,Oh, Harry, na to se můžeš spolehnout.”

Diskusní téma: Eseje

:)

Paulett | 31.01.2019

Pozor, jsou tu i pracující :D

A ti mají rádi takovéto příběhy. ;)

Přidat nový příspěvek