Interliudija

07.09.2014 16:04

Hannibal krájel maso a přitom si pozpěvoval jeho oblíbené části z oper. Už se opravdu nemohl dočkat, až se s Willem pozítří vydá na operu. Nemohl se dočkat, až Willa bude oblékat do tmavě šedého saka, které mu nedávno koupil. Will se oholí, učeše se a vyjde z iluze nestabilního profesora. Poté spolu půjdou na operu, kde ho Hannibal bude vystavovat jako cenný obraz.

Už se nemohl dočkat těch žárlivých výrazů, které oba obdrží. Když se pak večer vrátí domů, zbaví Willa oblečení a užijí si další vášnivý večer. Byl si jistý, že se začnou šířit drby o něm a Willovi, ale snad bude chvíli trvat, než se dostanou k Jackovi a oni dva dostanou kázaní, že není tolerantní, aby psychiatr spal se svým pacientem, i když neoficiálním.

Nejspíš budou muset nakonec kápnout božskou a přiznat se, že se znají delší dobu, aby se vyhnuli všem problémům. Věděl, že až se Jack o jejich vztahu dozví, bude naštvaný a nejspíš po nich bude chtít, aby se rozešli. Nedovolí, aby mu někdo odlákal jeho hračku. Nebo o čem si aspoň myslel, že je hračka. Will byl totiž jeho a Hannibal udělá vše proto, aby jeho navždy zůstal. Doufal, že jednoho dne bude jméno jeho milence William Lecter.

Ne, určitě to tak jednou bude.

Will byl pro něho perfektní a také jediný. Nikdo jiný mu tak nerozuměl. Nikdo jiný nechápal úmysl za jeho zločiny. Nikdo jiný v jeho zločinech neviděl tu krásu. Nikdy jiný mu při zločinu nikdy nepomohl. Will byl nyní Chesapeakským rozparovačem stejně jako Hannibal.

Možná, že by se měli k sobě nastěhovat a pak se i vzít. Bylo jisté, že to tak jednoho dne dopadne. Nemohli se od sebe oddělit. Na světě nebyl nikdo jiný, kdo by jim rozuměl, kdo by je tak skvěle doplňoval. Oba to věděli. I když nevěřil na osud, věděl, že si byli souzeni.

Hannibal dokrájel maso a dal ho na rozpálenou pánev. Okořenil ho a pomalu ho začal smažit. Kuchyní se po chvilce začala rozléhat neuvěřitelná vůně, která naplnila všechny jeho smysly, a on se ponořil hlouběji do svého kuchařského soustředění. Proto ho tak vyděsilo, když se kolem jeho pasu obmotaly paže a jeho krku byl věnován polibek.

,,Přísahám, že si vaření užíváš mnohem víc než sex.ˮ

I když neviděl Willovu tvář, byl si jistý, že se teď Will usmívá.

,,Žárlíš?ˮ zeptal se s úšklebkem.

,,Ano, ale nemyslím si, že existuje způsob, jak bych ti ve vaření zabránil. Tedy kromě toho, že bych vyhodil kuchyni do vzduchu, zamknul tě v domě, takže bys nemohl jít nakupovat-ˮ

,,Williame,ˮ přerušil ho Hannibal. ,,Ty a milování se s tebou jste na prvním místě.ˮ

,,Opravdu? Takže se nemusím bát, že mi zdrhneš s nějakým sexy kuchařem, který ti bude od rána do večera vařit to nejlepší.ˮ

,,Samozřejmě, že ne. Za prvé, víš, že si nejraději vařím sám. Za druhé, nevaříš vůbec špatně.ˮ

,,Lichotníku,ˮ protočil Will oči a otočil si Hannibala čelem k sobě.

Chvíli se jen láskyplně díval do jeho očí, než se natáhl a konečně ho políbil na rty. Hannibal polibek s radostí uvítal, než se odtáhnul zpět a promíchal obsah v pánvičce. Opět se otočil k Willovi a s radostí zaznamenal, že se Will nepřevléknul a stále měl na sobě jeho sněhově bílou košili.

,,Ta košile ti sluší.ˮ

,,Málem nás prozradila. Jack tě v ní viděl.ˮ

,,Ano, starý dobrý strýček Jack. Všímá si drobností, když je to nejmíň potřeba.ˮ

Will ho opět políbil.

,,Měli bychom mu brzy poslat malý pozdrav.ˮ

,,Již brzy, drahý. Mimochodem, nezapomeň na pátek. Nenechej ho, aby nám zničil večer tím, že tě pošle na případ.ˮ

,,To mu nedovolím, slibuji.ˮ

Hannibal se usmál a tentokrát to byl on, kdo inicioval jejich polibek. Vjel svými dlaněmi do Willových hebkých vlasů. Cuchal jeho kudrlinky a užíval si Willovu chuť a vůni.

,,Miluju tě,ˮ zašeptal, když se odtáhl. Na jeho tváři se usadil pravý, nefalšovaný úsměv. Aby taky ne, když oči jeho milence zářily štěstím a láskou.

,,A já tebe,ˮ odpověděl Will. Spokojený se nechal vtáhnout do Hannibalova objetí.

,,Mano meilé.ˮ

Hannibal ještě jednou políbil Willa a pustil ho.

,,Prostřeš stůl, drahý? Dokončím večeři.ˮ

Will neodpověděl, jen ho políbil nazpátek a vydal se do jídelny.

Stejně jako po každé večeři (někdy i před ní) skončil Will v ložnici s Hannibalem ležícím na něm a jeho jazykem, který hbitě dobýval Willova ústa.

,,Jsi tak nádherný,ˮ zašeptal Hannibal a rozepínal Willovu košili, tedy svou košili, která ale na Willovi vypadala tak nádherně. Sundal ji a dal světu na obdiv Willovu jemnou kůži. Okamžitě se do ní s radostí zakousnul.

,,Han-Hannibale,ˮ sténal Will a nechal Hannibala značit si své území, druhou polovinu své duše.

,,Aš tave myliu.ˮ

Hannibal začal líbat Willovu hruď a sem tam někde ochutnal její jedinečnou vůni, Willovu vůni. I přesto, jak moc si rád Willa vychutnával, dnes nechtěl čekat. Strhl ze sebe a ze svého milovaného všechno oblečení.

Otočil WIlla na záda a jazykem si razil cestičku po Willově páteři, dokud se nedostal, kam chtěl.

,,Hannibale,ˮ vydechl Will roztouženě, když Hannibalův jazyk prokmitl kolem jeho otvoru.

,,Wille.ˮ

Hannibal vnikl jazykem do Willova zadku a zbavil Willa veškeré sebekontroly. Will se bezmocně zmítal na posteli. Hannibal pevně držel jeho boky. Občas jazykem jen obkroužil Willův růžovoučký otvor, jindy do něj vnikl. Snažil se Willa co nejvíce vydráždit. Což byl vcelku jednoduchý úkol, když uvážíme, že někdy stačil jen jeho hlas, aby se mladšímu muži začaly podlamovat kolena a on prosil, aby si ho Hannibal vzal. Hezčí pohled Hannibal nikdy neviděl.

Hannibal přidal ke svému jazyku i prsty a Will bezmocně položil hlavu na své paže a snažil se pravidelně dýchat. To se mu dařilo jen těžko, Hannibal vždycky našel způsob, jak ho připravit o dech, ať už se jednalo o nečekaný dotek Hannibalových dlaní na jeho bradavkách či na jeho penisu. Will sténal jako zhýralá děvka a nechal Hannibala hrát si s ním.

Hannibal však už měl dost her. Jeho naběhlé vzrušení zoufale volalo o pozornost a Hannibal to nemohl dále ignorovat. Popadl ze stolku lubrikant a rychle se připravil. Obrátil si Willa na záda, chtěl se svému milenci dívat do očí, chtěl vidět ten slastný výraz, který se usadí na tváři jeho milence v okamžiku vyvrcholení.

Opatrně do něj vstoupil a Will kolem jeho pasu obmotal své boky a vsunul ho více do sebe. Hannibal zasténal nad teplem, které ho obklopilo. Neexistovalo nic lepšího, než být uvnitř jeho Willa, uvnitř člověka, který mu jediný rozuměl, který byl vysvobozením od světa plného nemožných idiotů, kteří si nezasloužili žít.

Zmocnila se ho touha a začal do Willa divoce přirážet. Will zaklonil hlavu dozadu a spokojeně sténal.

,,Ano! Ano! Hannibale!ˮ

Synchronizovaně se pohybovali, dopřávali jeden druhému slast. Hannibal svými dlaněmi drtil Willovy boky, to ale Willovo vzrušení zvyšovalo. Hannibal změnil úhel svých přírazů, a když narazil na Willovu prostatu, mladší muž téměř vyvrcholil. Hannibal byl možná úžasný v kuchyni, v posteli to však byl bůh.

Will zavřel oči a vychutnával si všechny příjemné pocity, které proudily v jeho těle. A když se pak Hannibal dotknul jeho penisu, Will vykřikl Hannibalovo jméno a vyvrcholil mezi ně. Jeho svaly pevně sevřely Hannibalův penis a po pár přírazech následoval i Hannibalův orgasmus.

,,Wille!ˮ

Will spokojeně zavzdychal, když cítil, jak je opět plný. Hannibal si byl spokojenosti svého milence vědom. Vášnivě ho políbil a Will polibek opětoval. Chvíli vytrvali ve stejné poloze ve vzájemném objetí, až nakonec Hannibal z Willa vystoupil a svalil se na postel vedle něj.

,,Miluju tě.ˮ

,,A já tebe.ˮ

Vyměnili si ještě jeden polibek. Oba byli příjemně unaveni a začaly se jim zavírat oči. Teplé jídlo v jejich žaludcích je táhlo ke spánku.

,,Pojďme se osprchovat,ˮ navrhl Hannibal a Will jen slabě přikývl. Hannibal viděl, jak moc je jeho milenec unavený. Vzal ho proto do náruče a odnesl je do koupelny. Stoupli si pod proud horké vody a Hannibal s hubkou omýval jejich těla, dokud nebyla čistá a voňavá. Celou dobu musel přidržovat Willovo tělo u svého, rozhodně si však nestěžoval.

Rychle je osprchoval a osušil do jemných ručníků. Opět Willa v náručí odnesl do ložnice a položil ho na postel. Přikrývky byly studené, a tak si okamžitě Willa přitiskl k sobě a snažil se ho zahřát svým tělem. Will okamžitě usnul, spokojený a vyčerpaný v náručí svého milovaného, a Hannibal ho brzy následoval.

..............

Překlad (by Google):

Interliudija = Mezihra

Mano meilé = Moje lásko

Aš tave myliu = Miluju tě

 

Diskusní téma: Interliudija

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek