Léto

12.12.2021 14:01

 

Will seděl jen v kraťasech na okraji bazénu a s úsměvem pozoroval svého snoubence, jak plave. Abigail seděla na lehátku blízko bazénu a četla si knihu. Koutkem oka však stále pozorovala své otce.

Bylo léto a slunce pálilo. Hannibal se rozhodl vzít svou rodinu do své vily ve Florencii, které kromě jiného, obsahovala velký plavecký bazén. Abigail byla výletem do zahraničí přímo nadšená a Will neměl to srdce s výletem nesouhlasit. Udělal dobře. Celá jeho rodina byla šťastná a spokojená. A Willa to činilo neskutečně šťastným.

Will byl tak zabraný ve svých myšlenkách, že si nevšiml Hannibala, který doplaval zpět k němu. Z jeho myšlenek ho vytrhla ruka na jeho kotníku, která za něj pevně zatáhla.

,,Hannibale!ˮ vykřikl a s téměř dívčím vyjeknutím byl stažen do vody. K jeho rtům se okamžitě přitiskly Hannibalovy. Will omotal své paže kolem jeho krku a své nohy kolem Hannibalova pasu a s radostí se k němu přitiskl blíže. Brzy se však od sebe museli odtáhnout z nedostatku kyslíku. Vyplavali nad hladinu a nadechli se čerstvého vzduchu, zatímco se na jejich tváři usídlily úšklebky.

,,Pitomečku,ˮ zaklel Will s úsměvem a šplíchal na něj vodu.  

Abigail se smála a odložila svou knížku stranou. Sledovat své otce bylo tolik zajímavější. Hannibal šibalsky zamrkal, než s ním opět spojil rty. Pak se odtáhnul a naklonil se k Willovu uchu.

,,Namočíme Abigail?ˮ zeptal se.

,,Jsi příšerný,ˮ odpověděl Will, ale přikývl.

Oba se otočili a začali házet vodu k místu, kde se nacházela Abigail. Ta okamžitě vystartovala na nohy a snažila se dostat z jejich dosahu. Když se jí to konečně podařilo, byla stejně už skoro celá mokrá. 

 ,,Jste strašní,ˮ řekla rozzlobeně, ale stále se usmívala.

,,I tak nás miluješ,ˮ zamrkal na ni Will z bazénu.

Abigail protočila oči, ale její úsměv se ještě rozšířil. Ano, milovala své otce.

Diskusní téma: Léto

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek