Návrat

19.12.2018 18:23

 

Pár: Jim Moriarty/Sebastian Moran

AU: Soldier!Sebastian, Good!Jim

 

Zbýval týden do Vánoc a Jim nervózně přešlapoval z nohy na nohu na letišti. Kromě něj a dalších stovek lidí tu byl kruh žen, které tu čekaly ze stejného důvodu jako on. Čekaly na jejich muže, kteří se dnes vraceli z mise.

Jim předvčerejškem odehrál své poslední představení v divadle, tedy aspoň poslední v tomto roce, a tak měl celý včerejšek na to, aby připravil byt na Sebastianův návrat. Nakoupil jeho oblíbené jídlo a všude pouklízel. Jediné, co zbývalo, byl Sebastian.

Jim měl strach pokaždé, když ho Sebastian opouštěl. Nikdy nebyla záruka, že se mu vrátí zpět živý. Sebastian mu ale pokaždé sliboval, že se vrátí.

A vždy tak i splnil.

Letištní hala se pomalu začínala plnit vojáky v uniformách. Nadšené ženy v hloučku se rozběhly dopředu, aby se co nejdříve mohly přitulit k tomu svému.

Jim vyčkával. Věděl, že ho Sebastian najde sám.

A opravdu.

Než vůbec našel Sebastiana v davu, zjistil, že jeho přítel už je i s taškou na cestě k němu. Jeho úsměv se roztáhl do malého úsměvu, který se ještě zvětšil poté, co Sebastian hodil tašku ke svým nohám a přitáhl si ho do medvědího objetí. Tiskl ho k sobě pevně a Jim se k němu zoufale tiskl nazpět. Po šesti měsících měl svého Tygra doma. Konečně ho mohl objat, konečně ho mohl políbit.

,,Jimmy,” zašeptal Sebastian něžně a vzal jeho tvář do svých drsných dlaní.

,,Sebby, chyběl jsi mi.”

Sebastian ho místo odpovědi hluboce políbil, než si ho přitáhl zpět do objetí.

,,Pojďme domů,” řekl nakonec. Jednou rukou zvedl tašku a druhou držel Jima.

Společně se vydali domů, kde je po vstupu přivítalo malé oranžové koťátko, které si Jim pořídil před měsícem, aby si nepřipadal tak sám.

,,Vítej doma,” usmál se Jim a zvedl koťátko do náruče.

Sebastian se rozsvítil jako žárovka a objal svoji malou rodinu.

Bylo úžasné být doma.

Diskusní téma: Návrat

:D

Tes | 20.12.2018

Jo jasně koťátko tomu tak věřím, malý tygr to je :D

<3

Paulett | 20.12.2018

Slaďoučké přivítání doma :)

Přidat nový příspěvek