Návrat

09.12.2022 17:35

 

Magnus unaveně vkročil do portálu, který ho okamžitě přenesl do jeho newyorského bytu. Nenáviděl setkání se svými vrstenci, většina z nich byli zapšklí idioti, se kterými Magnus nevycházel.

 

Hodil svůj kabát na pohovku, protáhl se a konečně se rozhlédl kolem sebe. V bytu bylo úplné ticho, na zemi sice bylo pár neuklizených hraček, ale nic strašného oproti tomu, jaký bordel dokázali jeho dva chlapci udělat.

 

Pokračoval dále do bytu až do dětského pokoje, ale k jeho překvapení byly obě postele úplně prázdné. Vydal se tedy do jediného místa, kde mohli všichni tři být. Otevřel dveře do ložnice a opravdu - Alec s jejich dvěma malými chlapci spal na jejich obrovské posteli. 

 

V ruce Alec ještě držel pohádkovou knížku, Magnus se ji snažil opatrně dostat z jeho sevření a položit ji na noční stolek, Alec byl však vycvičený lovec stínů a Magnusův pohyb ho okamžitě probudil. 

 

,,Magnusi?” zeptal se překvapeně. ,,Neměl ses vrátit až za dva dny?”

 

,,Měl, ale setkání naštěstí skončilo dříve. Víš, jak moc ty akce nenávidím.”

 

Alec se jen usmál a snažil se i s chlapci posunout na bok, aby si měl Magnus kam lehnout. 

 

Lusknutím prstu se Magnus převlékl do svého pyžama a lehl si vedle své malé rodiny, která byla dokonalá a Magnus by ji za nic na světě nevyměnil.

 

,,Vítej doma,” řekl Alec a vtiskl mu malý polibek.

 

,,Aku cinta kamu.”

Diskusní téma: Návrat

Oooo

Zia | 24.12.2022

Oooo rozkošné :)

Přidat nový příspěvek