Objevila jsem další subscription box...Rainbow crate

07.10.2021 13:42

 

Asi před 3 lety jsem vyzkoušela boxy Fairyloot a Illumicrate, a i když jsem s nimi v té době byla vcelku spokojená, chtěla jsem box, který by se zaměřoval čistě na LGBTQ+ tématiku a v té době nebylo nic k sehnání. Tento rok mě napadlo se opět zkusit podívat po nějakém boxu, který by splňoval tento požadavek. 

 

Rainbow crate vám přijde každý měsíc (pokud si ho zaplatíte, mají tu výhodu, že po přihlášení na jejich stránky můžete následující měsíc přeskočit, pokud se vám třeba nelíbí hlavní kniha) a obsahuje: 1 knihu v pevné vazbě (+ podepsaný bookplate a dopis od autora), 1 e-knihu (na kartě s výčtem předmětů naleznete vždy odkaz na její stažení), magnetku a asi 5 předmětů vztahující se ke knihám také s LGBTQ+ tématikou. Součástí je taky karta, na které je z jedné strany art print vztahující se k hlavní knize a z druhé seznam předmětů a ke kterým knihám se vztahují. Nakonec ještě Rainbow Gaze, na kterém je odkaz na seznam písní na spotify, které se hodí ke knize, tip na knihy, které zrovna vychází, a rozvrh photo challenges.

 

Ještě k Photo challenges - probíhají asi 6 dnů, každý den podle rozvrhu můžete zveřejnit fotku dle zadání v Gaze. Na konci pak náhodně vylosují výherce, kteří obdrží poukaz na 10 dolarů. Ty pak můžete využít na nákup v jejich shopu, nebo i na slevu na box.

 

Odkaz na jejich stránky je ZDE, cena za jeden box je 39.99 dolarů a doprava do ČR je 24 dolarů. Box je z USA, většinou přijde do 2 - 3 týdnů. Pokud vás zaujal nějaký předmět z minulého boxu, mají na stránkách shop, kde jsou předměty, které jim zůstaly. Jen ještě upozorním, DPH neplatíte přímo u nich. To znamená, že tím, jak se teď změnily zákony, box projde celním řízením. Červencový box byl zatím jediný, který šel přes celní - pro představu jsem pak platila ještě navíc necelých 360 Kč (z toho 97 Kč poplatek poště). Srpnový i záříjový měly na balíku hodnotu 25 dolarů, ty mi byly doručeny okamžitě bez příplatků. Od 1. 10. se však vztahuje poplatek DPH i na balíky s hodnotou nižší než 22 euro, všechny další boxy by tak měly projít celním řízením.

 

Na mém instagramovém profilu ZDE si můžete prohlédnout unboxingy, sem zatím vkládám fotku červencového a srpnového boxu.

 

 

Diskusní téma: Objevila jsem další subscription box...Rainbow crate

Twitter

ZuzkaZia9 | 10.10.2021

Len raz som skúšala objednať podobný box. Na dodanie čakám do teraz

Re: Twitter

Aliya Midnight | 10.10.2021

Ajajaj :(
A co to bylo za box, jestli se můžu zeptat?

Twitter

ZuzkaZia | 12.10.2021

Našťastie to bolo už dosť dávno, takze strata prebolela :)
Myslím, že ti bol jeden z CrateJoy neviem už presne aký.
Ale nezatracujem to. Možno má ešte niekedy nejaký záujem natoľko, že neodolam :)

Rainbow over everything

Sakumprdum | 08.10.2021

Přes kamarádku bookstagramerku vím, že těch knižních boxů existuje fakt hafo (a přijde mi, že jich je pořád víc a víc :D), takže je super, že existuje taky jeden čistě duhový. :3

Re: Rainbow over everything

Aliya Midnight | 08.10.2021

Ještě v UK existuje Pride Book Crate, taky vypadá dobře :)

Přidat nový příspěvek