Parfém

13.12.2019 10:31

 

Byly chvíle, kdy Will naprosto nenáviděl svého milence. V sobotní prosincové odpoledne si nepřál nic jiného, než jen zajít se svým přítelem do nákupního centra, rychle nakoupit vánoční dárky pro své otravné kolegy a vrátit se domů ke svým psům. Jenže tak jednoduché to být prostě nemohlo, zvláště kvůli jeho kanibalistickému příteli. 

Za čtyřicet minut ho stihlo urazit pět lidí a Will moc dobře věděl, že jestli za chvíli nevypadnou, Hannibal někoho před všemi zabije (což by se Jackovi sakra blbě vysvětlovalo). Musel nějak odvrátit Hannibalovu pozornost, proto ho odtáhl do obchodu s parfémy, kde chtěl sehnat nějakou levnější voňavku pro Jacka.

Hannibala to na chvíli uklidnilo, začal okamžitě horlivě hledat vůni, která by se skvěle hodila k Willovi, byl skoro jako dítě v hračkářství. Will mezitím našel vhodný dárek, který stihl už i zaplatit. K jeho smůle i Hannibal našel to, co hledal. Bez jediného slova parfém zaplatil, než si stoupl před svého přítele a nastříkal trochu parfému na něj.

Jako pes začal očuchávat Willův krk, ke kterému se téměř hladově přisál.

,,Hannibale!,” okřikl ho Will tiše. ,,Jsme na veřejnosti proboha! Nech toho!”

Hannibal se ho ale nechtěl pustit. Will naznal, že jejich nákupy skončily, a s kanibalem přisátým k němu jako chobotnice, se rychle vydal směrem k parkovišti, aby odsud mohli co nejdříve vypadnout.

Raději si nevšímal pohledů, které dostávali od lidí, už tak si dnes svůj osud zpečetilo pět lidí. Radši nechtěl znát další oběti.

Parfém, který Hannibal vybral, na něj působil jako omamná látka. Vypadal, jako by byl smyslů zbavený a za žádnou cenu se nechtěl Willa pustit. 

Will musel celou cestu domů odřídit s Hannibalem přisátým k jeho krku. 

,,A pak že já jsem ten divný,” zavrtěl nevěřícně hlavou.

Diskusní téma: Parfém

:)

ThePavlaBlog | 13.12.2019

To by chtělo obrázek :)

Nom nom

Saku | 13.12.2019

Kdyby byl Hanni kočka, tipovala bych šantu. :D Ale i tak by mě zajímalo složení. :D

:)

Paulett | 13.12.2019

Hihi :D v něm bylo pižmo ne? :D

Přidat nový příspěvek