Pátek

09.12.2018 12:55

 

Pár: Harry Potter/Severus Snape

AU: Canon AU

 

Severus seděl spokojeně ve svých komnatách u krbu a četl si knihu. Sem tam si loknul alkoholu, ale to si v páteční večer mohl dovolit. Do pondělí měl zase od těch otravných smradů pokoj a mohl se věnovat sám sobě a svým lektvarům.

Tedy to byl původní plán, kdyby mu osud do života nepřivedl dalšího Pottera.

Harry s obrovským úsměvem vstoupil do jeho komnat a bez jediného slova si obkročmo sedl na klín svého profesora lektvarů.

Severus věděl, že jeho chvilka skončila, a tak raději odložil knihu na stůl. Za okamžik později se mladý Potter dobýval do jeho úst a téměř hladově jej líbal.

Severus ho chytil za zadek a se spokojeným zasténáním si ho přitáhl blíž.

,,Neměl jsi odjet na víkend domů?” zeptal se, když se od sebe odtáhli.

,,Původně ano, ale taťku odvolali na nějakou aurorskou misi. Mamka řekla, že pokud chci, můžu i tak přijet, ale já odmítl. Víkendy jsou jediné dny, kdy mi dovolíš být s tebou,” řekl Harry a políbil ho. ,,Navíc se neuvidíme celé Vánoce, musím si tě vychutnávat, dokud můžu.”

Severus protočil oči, i když mu to neskutečně lichotilo. Doposud si nebyl úplně jistý, jak se stalo, že randil s Potterem, synem jeho největší nemesis a jeho nejlepší kamarádky. Severus si byl jistý, že až se o nich James dozví, dostane infarkt.

,,A taky jsme si říkal, že by nebylo od věci konečně začít plánovat naše společné bydlení.”

Severus pozvedl jedno obočí. S Harrym už byl tři roky. Teď v posledním ročníku začali sem tam zmiňovat plány do budoucna. Chtěli zůstat spolu, v tom oba souhlasili. Museli tedy dořešit, co se stane po konci roku a hlavně - jak svůj vztah oznámí Harryho rodičům a celému světu kolem nich.

Nicméně všechny tyto starosti mohly počkat. Zvlášť kvůli tomu, jak se Harry pohyboval na jeho klíně.

,,I když je to od tebe velmi vyspělé, co kdybychom plánování nechali na zítra?” zeptal se Severus a pevně chytil Pottera za boky.

,,Už jsem myslel, že se nezeptáš,” zamrkal Harry a nechal se Severusem vyzdvihnout do náručí. Celou cestu se smál, dokud ho Severus nepohodil na postel a nakonec si na něj i vylezl.

Pak už se zmohl pouze na sténání.

Diskusní téma: Pátek

Pardon

Tes | 11.12.2018

Nechci být za šťouru, ale nebylo to tady už vloni? Mám totiž pocit, že už jsem to četla

Bezinka | 09.12.2018

tahle povídka je skvělá a rozhodně by stálo za to, aby pokračovala. Jak zmiňuje Paullet ten rozhovor je něco u čeho bych ráda asistovala

Re:

Aliya Midnight | 09.12.2018

Ok ;) Pokračování velmi ráda napíšu :)

<3

Paulett | 09.12.2018

Jaj :D u toho rozhovoru s Jamesem bych chtěla být :D :D

Re: <3

Aliya Midnight | 09.12.2018

Já taky :D

Re: Re: <3

ThePavlaBlog | 09.12.2018

To asi každej :D

Přidat nový příspěvek