Příliš špatné načasování

14.09.2014 08:40

Černé auto pomalu zastavilo před budovou na konci ulice.  Uvnitř seděl Mycroft Holmes a jeho asistentka Anthea.

,,Je velká pravděpodobnost, že se zítra ráno zpozdím. Přearanžuj prosím všechny schůzky a pošli pro mě auto.ˮ

,,Ano, pane. Dobrou noc, pane.ˮ

,,Dobrou noc, Antheo.ˮ

Mycroft vystoupil z auta a auto odjelo. Vstoupil do budovy a po zdolání série schodů se zastavil před dveřmi vedoucími do bytu Gregoryho. Z kapsy vytáhl klíč, který si nechal pro případy nouze vyrobit. Ne že by o tom něco Lestrade věděl. Odemkl a vstoupil do tmavého bytu. Lestrade ještě nebyl doma.

Mycroft si sundal kabát a pověsil ho na věšák u dveří. Vešel do kuchyně, kde si připravil čaj. Nezapomněl si odfrknout nad množství kafe, jež měl Lestrade v kuchyni.  Se šálkem čaje se pohodlně posadil na pohovku a vyčkával příchod svého drahého.

Ve Scotland Yardu se unavený Detektiv Inspektor Lestrade pousmál nad hromadou (konečně) vyplněných papírů. Konečně mohl jít domů. Navlékl si kabát. Zhasnul v kanceláři a zamkl ji. Popřál dobrou noc několika svým nadřízeným a vydal se ke svému autu.

Když konečně vešel do vlastního bytu, bylo odemčeno. Vytáhl pistoli. Jakmile ale uviděl Mycroftův kabát na věšáku, uklidnil se a pistol zase schoval. Vysvlékl si kabát a pověsil ho vedle toho Mycroftova.

Vstoupil do obýváku. Mycroft tam seděl se šálkem čaje v ruce a propaloval ho pohledem. Dopil čaj a odložil šálek na stolek před ním. Gregory k němu beze slova přistoupil, chytil ho jemně jednou rukou za bradu a přitiskl své rty na jeho. Mycroft spokojeně zavzdychal a obtočil své ruce kolem jeho krku. Svalil ho na sebe na pohovku a začal mu rucemi něžně přejíždět po zádech. Gregory se od Mycrofta trochu odtáhl.

,,Mycrofte. Radši ani nechci vědět, jak ses dostal do mého bytu.ˮ

,,Gregory, tohle tě trápit rozhodně nemusí. Doufám, drahý, že zítra ráno nemáš žádnou práci.ˮ

 ,,Ne, Nemám. Mám celé ráno jen pro tebe.ˮ

,,Výborně,ˮ ušklíbl se Mycroft.

Gregoryho Holmesové s těmi jejich úškleby a pohledy opravdu děsili. Moc dobře ale věděl, že mu ani jeden nic neudělá. Aspoň zaživa ne. V mrtvém stavu, už si nebyl tak jistý. Ani nechtěl pomyslet na části jeho mrtvého těla pod rukami mladšího Holmese. A že by si to ten bastard pořádně vychutnával.

Gregory se naklonil k Mycroftovu uchu.

,,Ložnice?ˮ zašeptal mu a rty se poté hned přisál k jeho krku. Mycroft zasténal. Jeho mozek vypověděl službu. Zmohl se pouze na přikývnutí.

Gregory se usmál a vzal Mycrofta do náruče. Ten muž byl opravdu hubený a lehký.

,,Gregory,ˮ zamručel nespokojeně Mycroft. Nesnášel, když ho Gregory nesl jako holku. Gregory se však jen zasmál a políbil ho na čelo.

Přišli před pootevřené dveře vedoucí do ložnice. Gregory je jednou nohou otevřel a vkročil dovnitř s Mycroftem v náručí. Položil si Mycrofta na postel. Ten si jej k sobě přitáhnul a opět spojil jejich rty v jedny. Gregory z něj stáhnul sako a s netrpělivostí se pustil i na další vrstvy Mycroftova oblečení.

,,Co jsem ti říkal o nošení tolika oblečení?ˮ

,,Trpělivost, drahý, trpělivost.ˮ

,,Mám tě v posteli. Trpělivost je to poslední, co ode mě můžeš očekávat, lásko.ˮ a na důkaz svých slov ho chtivě kousnul do krku.

,,Oh!ˮ Mycroft se překvapením vymrštil do sedu, ale vzápětí ho silná ruka opět zatlačila na matraci.  Gregory místo na krku omluvně olízl a poté ještě políbil.

Konečně se mu podařilo osvobodit Mycrofta od saka, vesty, košile a nátělníku, a tak před ním ležel polonahý. To se mu ale zřejmě nelíbilo a okamžitě Gregorymu vysvlékl košili a odhodil ji do rohu pokoje, kam ji brzy následoval i nátělník.

Gregory mu rucemi putoval po hrudi. Dráždil politikovy bradavky, dokud nebyly obě tvrdé a Mycroft pod ním sténal jako šílený. Gregory si ty zvuky užíval. Byl a je jediným komu Mycroft dovolil se ho dotýkat..starat se o něj…milovat ho. A Gregory to vědomí miloval. Miloval vědět, že,  je jediný, kdo dokáže způsobit Mycroftovi takovou slast. Vážil si toho, že ze všech lidí na světě Mycroft miloval zrovna jeho. Přepracovaného Detektiv Inspektora.

Mycroft mu rukou pročísnul vlasy, zatímco mu Gregory vjel jazykem do pupíku a rucemi ho poškádlil na bocích. Mycroftovi se zrychlilo dýchání a on se začal nekontrolovatelně chichotat. Bylo to místo, kde byl lechtavý a Gregory to zatraceně dobře věděl a využíval toho.

,,Gregory! Nech toho! Drahý..prosím!ˮ  vyšlo z jeho úst poté, co ho Gregory opět poškádlil. Gregory se nad ním smiloval…prozatím. Vrhnul se na zapínání jeho kalhot, které za chvíli také letěly vzduchem. Za chvíli ležel Mycroft nahý. Vyhoupl se na Gregoryho.

Náhle je vyrušil Gregoryho mobil. Oba si hluboce povzdechli a Gregory ho zvedl.

,,Lestrade.ˮ

,,Lestrade, potřebuju případ,ˮ ozvalo se.

,,Proboha, Sherlocku, je jedenáct večer!ˮ

Mycroftovi se vůbec nelíbilo, že mu Gregory nevěnuje pozornost. Rychle mu rozepnul kalhoty a sundal mu trenky. Pohltil jeho penis do úst a začal ho pomalu, velmi pomalu sát.

,,Oh, Bože, Mycrofte!ˮ vykřikl.

,,Co, můj bratr! Ježiši, on je s tebou můj bratr?! Lestrade? Lestrade!ˮ

Gregory upustil mobil na zem a zabořil obě své ruce do Mycroftových vlasů. Mycroft byl teď naprosto spokojený. Což se nedá říct o jeho bratrovi.

Sherlock od svého ucha oddálil mobil, ze kterého se ozývaly slastné výkřiky.

,,Mycrofte, prosím!...Bože, Mycrofte!..Oh!..Ach!ˮ 

Sherlock byl bílý jak stěna.

,,Sherlocku? Lásko, co se děje?ˮ přiběhl k němu John, když si všiml jeho pohledu. Sherlock mu beze slova podal mobil a John si ho přiložil k uchu.

,,Ach, bože! Mycrofte!ˮ John okamžitě ukončil hovor a otočil se na Sherlocka.

,,Už nikdy, nikdy, nikdy v životě nezavolám Lestradeovi!ˮ

,,Psst, lásko. Uděláme si pěkný večer. Zítra mám volno a paní Hudsonová je pořád u své sestry.ˮ  John ho něžně políbil na čelo.

Gregory zhluboka dýchal se zavřenýma očima a vydýchával svůj orgasmus. Na rty se mu přisály druhé. Gregory otevřel oči a převrátil Mycrofta pod sebe.

Vytáhl z nočního stolku lubrikant a nanesl si ho na prsty. Chvíli prsty kroužil kolem toho svraštělého otvoru, až do něj nakonec vnikl. Roztahoval jej, aby ho to pak co nejméně bolelo. Políbil Mycrofta, aby ho trochu odreagoval. Snažil se prsty najít ten sladký bod, jež by Mycrofta vynesl až do samého nebe.

,,Ahh! Gregory!ˮ zavzdychal Mycroft, když Gregory konečně našel jeho prostatu. Hekal a sténal, až z toho byl Lestrade opět vzrušený.

,,Dost! Ah! Stačí! Už to nepro-ah-dlužuj!ˮ

Gregory vyhověl jeho přání. Nanesl si lubrikant na svoji erekci a opatrně do něj vstoupil. Oba zasténali. Bylo to tak příjemné! Gregory chvílí počkal. Poté se začal pohybovat.

,,Ah! Gregory! Ještě, drahý, ještě!ˮ

,,Oh, bože! Mycrofte!ˮ

Gregory si zahákl Mycroftovu nohu za rameno a ještě zrychlil svoje přírazy. Začal třít v rytmu přírazů jeho penis. Mycroft slastí vzdychal.

,,Ježiši, Gregory! Už skoro.ˮ

,,Ještě ne Mycrofte. Ještě chvíli.ˮ

Ještě několik přírazů a Mycroft vyvrcholil do Gregoryho ruky, následován Gregorym jen o pár sekund později. Gregory z něj vystoupil a oba se svalili na postel. Přihlouplé úsměvy jim hráli na tvářích a oba sledovali toho druhého s láskou v očích. Jejich hrudě se zrychleně nadzvedávaly. Propletli spolu prsty a Mycroft políbil Gregoryho.

,,Miluju tě, drahý. Dobrou noc.ˮ

,,Já tebe taky, lásko. Dobrou.ˮ

Když se ráno Gregory probudil, Mycroft vedle něj nebyl. Jeho oblečení ale stále bylo v pokoji. Gregory vstal a šel se umýt do koupelny. Po sprše si kolem pasu uvázal ručník a vydal se do kuchyně. Mycroft zrovna pro oba připravil čaj. S úsměvem podal jeden šálek Gregorymu.

,,Dobré ráno,ˮ políbil ho Gregory na čelo.

,,S tebou vždycky nejlepší,ˮ usmál se Mycroft a posadil se za stůl. Na sobě měl jenom Gregoryho košili.

 Posnídali spolu a poté oba zamířili do ložnice, aby se převlékli.

Gregory s úsměvem sledoval Mycrofta. Ty úzké obleky mu tak zatraceně slušely! Mycroft si všiml jeho pohledu a trochu zčervenal. Gregoryho úsměv se ještě víc rozšířil a políbil Mycrofta.

Přešel k posteli a zvedl ze země svůj mobil. Zjistil, že mu přišla zpráva od Johna. Otevřel ji.

Byli byste vy dva tak ohleduplní a příště, když jste v posteli, ignorovali Sherlockovo volání? Celou noc bouchal hlavou do zdi a snažil se na to zapomenout! Já vím, Mycrofte, že vy dva si musíte dělat naschvály, ale z tohohle bude mít Sherlock psychické problémy. A Gregu, proč jsi mi neřekl, že vy dva spolu chodíte? I přesto Vám gratuluju.

Gregory se nemohl udržet a musel se zasmát. Mycroft se na něj nechápavě podíval, tak mu podal mobil. I Mycroft se musel zasmát.

,,Myslím, že nám dá chvíli pokoj. Bude mu trvat, než se z toho vzpamatuje.ˮ řekl a vrátil mobil Gregorymu, který odepsal Johnovi.

Díky, Johne. Mimochodem, já i Mycroft jsme dnes ráno slyšeli něco, co bychom v životě slyšet nechtěli.

P.S.  Zajdeme večer do hospody podrbat Holmesovy bratry?

Za chvíli přišla odpověď.

Jasně :).

Oba stáli venku a loučili se.

,,Zítra, lásko,ˮ políbil Mycrofta Gregory.

,,Ano, zítra.ˮ

Oba nastoupili každý do svého auta a odjeli do své práce.

,,Dobrý den, pane.ˮ

,,Dobrý, Antheo. Potřebuji mít dnes večer namontované kamery a štěnice v hospodě U Zlatého hospodského. Objekty sledování budou Gregory Lestrade a John Watson. Taky potřebuju, abys ke mně dnes večer dostala Sherlocka.ˮ

,,Jistě, pane.ˮ

,,Já ti dám drbání bratrů Holmesových, drahý,ˮ pomyslel si Mycroft spokojeně a ďábelsky se pousmál.