První setkání

15.05.2022 15:34

 

A/N: Ještě jsem svou spisovatelskou kariéru úplně na hřebík nepověsila. Pomalu se snažím dostat znovu do tempa, ale pravděpodobně budu psát hodně nepravidelně. Nicméně kalendář rozhodně bude i letos. Dnes drabble na první Hannibalovo a Willovo setkání.

 

Krev z jeho ruk se pomalu mísila s křišťálově čistou vodou. Většinou býval opatrný a používal rukavice, tentokrát ho však vztek hnal kupředu, a když viděl jak ten parchant kopl do psa, neudržel se a ubodal ho k smrti.

Will nenáviděl lidi, kteří ubližovali zvířatům, a tak jednoho po druhém zbavoval života. S každým nově zabitým získal nový přírůstek do jeho psí smečky. Dal jim nový život a oni mu na oplátku dali svoji loajálnost.

Konečně čistý od veškeré krve a převlečený v čistém oblečení se Will vydal za svými čtyřnohými společníky, kteří už vítali nově příchozího člena rodiny.

Will nemohl být pyšnější. Se sklenkou piva se posadil na pohovku a pozoroval, jak si jeho malá smečka hraje. Ne poprvé si pomyslel, jaké by to bylo mít někoho vedle sebe. Někoho, kdo by mu rozuměl, sdílel jeho…zájmy. Někoho s kým by mohl sdílet svoji malou rodinu.

S úšklebkem vypil zbytek alkoholu a přesunul se do postele.

Nemělo cenu se zaobírat takovými hloupými myšlenkami.

Will okamžitě věděl, kdo Hannibal Lecter je. Jedno potřesení ruky a Will okamžitě cítil, že není tím největším predátorem v místnosti. 

Hannibal Lecter byl vrah. Vrah, kterého si Jack pozval přímo do domu. 

A podle jeho úsměvu bylo jasné, že také okamžitě odhalil Willa.

Udělat před Jackem divadlo možná nebyl nejlepší nápad, nicméně Will se za každou cenu potřeboval co nejrychleji dostat pryč od Hannibala.

Hannibal Lecter byl nebezpečný a Will nikoho takového nepotřeboval blízko sebe.

Osud Willa nenáviděl.

Will si jinak nedokázal vysvětlit jak, když večer dusil svou oběť, vešel do domu oběti Hannibal oblečený v plastovém obleku.

,,Dobrý večer, Wille. Nečekal jsem, že se potkáme při takové situaci,” řekl Hannibal, jako by potkal Willa obchodě, ne při vraždě.

,,To já taky ne,” povzdechl si Will unaveně. Potřeboval nutně dovolenou.

,,Co drahý pán Sanders udělal, že si vysloužil udušení?” 

,,Nekrmil svého psa,” odpověděl Will a podíval se na dvě malé oči, které ho zvídavě pozorovaly z chodby. ,,Co udělal tobě?”

,,Byl vulgární na slečnu v obchodě, jeho odporné chování by si vysloužilo vytrhnout jazyk.”

Will cítil, jak muž pod ním strnul, už byl téměř bez dechu, ale kapka života v něm stále zůstávala. Zdálo se, že se pan Sanders více bál bolesti než udušení.

,,Můžu se dívat?”

,,Oh, samozřejmě.”

Will nevěděl, jak skončil v této situaci. Nicméně po pohřbení oběti a společné cestě do jeho domu s novým přírůstkem v kufru, Will nějak skončil nahý na posteli s Hannibalem, který do něj neúprosně přirážel.

Will se zmohl pouze na steny, zatímco se jednou rukou pevně držel pelesti postele.

Hannibal byl rozhodnutý mu přinést tu největší slast, kterou dokázal. Ukázat mu, že je pro Willa v každém ohledu ideálním partnerem.

A Will si užíval každou vteřinu.

Možná konečně našel to, co hledal.

 

Diskusní téma: První setkání

Je tu někdo?

Ai | 01.10.2023

:)

Zia | 18.05.2022

Ani som si neuvedomila, ako mi tvoje poviedky chýbali :)

:D

ThePavlaBlog | 15.05.2022

Nádhera :) nevadí, že to bude nepravidelně. Tvoji tvorbu mám ráda, takže čekání se vyplatí :)

Re: :D

Aliya Midnight | 15.05.2022

Díky :) :)

Přidat nový příspěvek