Romantik

05.12.2022 16:53

 

Když jste nesmrtelní, Vánoce pro vás nic neznamenají. Je to jen další rok, který si můžete odškrnout jako že jste ho přežili. Joe a Nicky Vánoce nikdy neslavili. Pokud nebyli zaneprázdnění tím, že se snažili zachránit svět, věnovali čas jeden druhému.

 

Nezajímali je dárky nebo tuna jídla, brali to jako čas, který mohli strávit spolu. Joe stále nedokázal uvěřit tomu, že tak nádherný muž jako byl Nicky už stovky let stál oddaně po jeho boku.Stále ho miloval, stále mu kryl záda a Joe nikdy nepochyboval o tom, jestli se na něj může spolehnout.

 

Nicky byl jeho spřízněná duše, druhá půlka jeho bytí a na světě neexistovalo nic důležitějšího než to, že byli spolu a že se milovali. Lásku jakou měli oni dva, si nikdo nedokázal ani představit. Oh, jakým šťastným mužem Joe byl.

 

Po nocích skládal básně o Nickyho očích, o jeho červených ústech a ruměnci na jeho tvářích, o jeho rukách, které dokázaly zabíjet a zároveň něžně hladit Joeovo tělo.

 

,,Ty nevyléčitelný romantiku,” řekl mu Nicky, když mu Joe jednu z jeho básní recitoval. Přitáhl si ho k sobě a hladově přimáčkl své rty na Joeovy.

 

Když se od sebe odtáhli, pozorovali, jak venku padají sněhové vločky a jak všude září vánoční světla. Pozorovali šťastné lidi, jak chodí v ulicích a mladé páry, jak se líbají pod větvičkami jmelí.

 

Pro toto bojovali. 

 

,,Pojďme zpátky do postele,” narvhl Joe a zuby lehce stikl Nickyho ucho. 

 

Nicky ho následoval.

Diskusní téma: Romantik

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek