Rozmazlování

28.12.2019 06:38

 

Hannibal miloval Willa více než cokoli jiného na světě. Miloval, když ho mohl rozmazlovat a ukázat mu, jak moc mu na něm skutečně záleží. Vždy začal perfektní večeří a skončil dlouhou koupelí, kdy oba dva spokojeně leželi ve vaně a užívali si teplé vody a jemných doteků. Hannibal něžně umýval Willovo tělo, laskal ho, dokud se Will neroztekl pod jeho prsty.

Ani jeden z nich nemluvil. Jediný oční kontakt řekl víc než dost. Hannibal miloval, jak moc byli propojení. Věděli o sobě vše, naprosto vše. Mezi nimi nebylo jedno jediné tajemství. Díky tomu si také neuvěřitelně rozuměli. Nikdy nic podobného nezažil, ale jak byl rád, že takovou blízkost mohl nyní prožít s Willem. 

Po dlouhé koupeli následovalo něžné otření jeho milence těmi nejměkčími osuškami, které na světě existovali. Will si připadal jako v bavlnce, jeho oči se dokonce začaly pomalu zavírat.

,,Ještě tě oholím a půjdeme spát, drahý,” políbil ho Hannibal něžně na temeno hlavy a nachystal si břitvu a pěnu na holení, kterou následně aplikoval na Willovo strniště. 

Bylo úžasné, jak moc mu Will věřil a ani jednou sebou neškubl, když přiložil břitvu k jeho obličeji a pomalu jej holil. 

Hannibal byl opatrný, nechtěl Willovi za žádnou cenu ublížit.

Když byl Will zbaven svého knírku, Hannibal lehce otřel zbytky pěny z Willova obličeje a nakonec na něj namazal balzám po holení.

Konečně se mohli vydat do postele, kde si Hannibal přitáhl Willa do náruče a spokojeně vdýchával jeho vůni. Will voněl po jeho přípravcích, voněl jako jeho domov. A Hannibala to neskutečně vzrušovalo.

Nyní nechal svého drahého spát, ale ráno...ráno si ho vychutná plnými doušky.

Diskusní téma: Rozmazlování

<3

Paulett | 28.12.2019

Tohle by si dal líbit asi každý :)

Bezinka | 28.12.2019

Takové něžné zacházení bych od Hanibala nečekala, ale povídka dává celému jejich vztahu nový rozměr.

Přidat nový příspěvek