Sebeovládání

17.12.2014 05:36

Věnováno: Tes

 

Will ležel na břiše roztažený po celé posteli. Přikrývky sotva zakrývaly jeho nahý zadek. Lehce podřimoval a jeho hruď se nadzvedávala a klesala v pravidelných intervalech. Hannibal seděl v křesle, které si z rohu místnosti přesunul co nejblíže k posteli, a kreslil do skicáku. Willovo tělo na bílém papíře bylo věrohodnou kopií Willa, všechny jeho svaly, každičký kousíček jeho kůže.

Hannibal, oblečený pouze v županu, který byl navíc uvázaný jen velmi volně, měl co dělat, aby se na Willa opět nevrhl. Přeci jen byl gentleman a vrhat se na nevinné spící chlapce, nebylo velmi slušné.

Snažil se soustředit na svůj výkres a co nejlépe zachytit Willovo tělo, zasloužilo si dokonalost, péči a jeho neustálou pozornost. Will se mezitím ve spánku trochu pohnul a přikrývka sklouzla ještě níž a odhalila celé jeho pozadí.

Hannibal polknul a snažil se na Willa nedívat a ignoroval své vzrušení. William však pootočil hlavu jeho směrem a Hannibalovy se naskytl pohled na jeho lehce pootevřené růžovoučké rty. 

,,Hannibale,ˮ zasténal Will ze spánku.

,,Do prdele se vším!ˮ zaklel a odporoučel se do koupelny na studenou sprchu. Will mezitím otevřel oči a zamrkal. Hannibal rozhodně neměl tolik sebeovládání, kolik si rád myslel.

 

Diskusní téma: Sebeovládání

<3

Paulett | 17.12.2014

Will se nezdá, ale nezadá si s Hannibalem. Ale tyhle příběhy mi zpříjemňují ráno. Nevím, co budu dělat v lednu.

Re: <3

Aliya Midnight | 17.12.2014

V lednu si to znovu přečteš :)

Jáj

Tes | 17.12.2014

Hanni se měl zvednout, vlízt do postele Willa vzbudit polibkem a pořádně si užít. :P Will by takové probuzení uvítal a pak by mu mohl usnout v náručí.

Re: Jáj

Aliya Midnight | 17.12.2014

Někdy příště :D

:)

Listred Moriarty | 17.12.2014

Hannibal má pravdu: vrhat se na nevinné spící chlapce je neslušné .... Nemyslím si ale že by to Willovi vadilo :DD

Re: :)

Aliya Midnight | 17.12.2014

Willovi rozhodně ne :D

<3

Alexis | 17.12.2014

Jo jo i Hanni má mezi svého sebeovládání :D A co se týče Willa v postely tak to je jeho sebeovládání asi hodně nízko xD

Re: <3

Aliya Midnight | 17.12.2014

Proti Willovi nemá šanci :)

Přidat nový příspěvek