Stěhování

30.12.2018 09:57

 

Pár: Treville/Richelieu, Aramis/Porthos, Athos/d'Artagnan

AU: Modern AU

 

Bylo depresivní pozorovat své syny, jak si balí věci a stěhují se pryč. Pro Jeana to bylo obvzlášť náročné. Tolik let žili jen ve třech. A pak se Jean oženil a k jejich malé skupince se přidal Armand Richelieu, na první pohled bastard, ve skutečnosti však neuvěřitelně vášnivý a milující muž.

I když si to nechtěl Jean přiznat, jeho synové dospěli. Athos si hned po dostudování našel práci a oznámil jim, že se odstěhuje do vlastního.

Jean nemohl namítat. Věděl, jaké to je chtít se postavit na vlastní nohy. Ale pak Athos oznámil, že se k němu stěhuje d’Artagnan.  A Aramis, který neuvěřitelně toužil po soukromí a po svém příteli, který měl vlastní byt, brzy přišel s tím, že se chce nastěhovat k Porthosovi.

Jean to zpočátku nechtěl dovolit, ale na Aramisovu stranu se postavil Athos i Armand. Pak ho dokonce jednou navštívil i samotný Porthos s prosbou, aby Aramise pustil. Když si Jean s Porthosem pořádně popovídal, musel dát svému synovi zapravdu a ustoupil.

Pro Aramise to byla velká zkušenost, a kdyby to mezi nimi nevyšlo, vždy se mohl vrátit zpátky.

Nyní Jeanovi však zůstal jen manžel a prázdný dům.

,,Vypadáš jak hromádka neštěstí,” ušklíbl se Armand a podal mu sklenici vína. Seděli spolu na pohovce a relaxovali po náročném dni, kdy pomáhali Aramisovi a Athosovi se stěhováním.

,,Je tady neskutečné ticho. Na to nejsem zvyklý,” povzdychl si Jean a přitulil se co nejblíže ke svému manželovi.

,,Nejsou navždy pryč, budou tě pořád navštěvovat. Jediný rozdíl je, že teď můžeme mít sex, kde chceme, kdy chceme. Navíc nemusíme být ticho.”

,,Nemůžu se dočkat, až to využijeme v praxi,” usmál se konečně Jean a Armand ho s úsměvem políbil.

,,Máš pravdu, lásko. Rozhodně však ne dneska. Všechno mě bolí.”

Jean souhlasně přikývl a zavřel oči.

Za chvíli usnul.

Diskusní téma: Stěhování

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek