Tajemství

20.12.2014 06:28

Věnováno: Alexis

 

Beverly si dokázala všímat detailů, proto taky byla výborná forenzní technička. A proto taky dobře dokázala poznat, kdo s kým chodil. Pro příklad věděla, že Graham chodí s Lecterem jen proto, že Will měl na sobě značkovou košili z lepšího materiálu. Chudák Will málem dostal infarkt, když mu o tom pověděla.

Jimmy i Brian o jejích schopnostech věděli a oba je to nečinilo dvakrát klidnými. Znali se už dlouho a jen před nedávnem jejich vztah vykvetl ve víc. Nicméně chtěli jít na vše pomalu, nechtěli nic pokazit a už vůbec nechtěli, aby o tom někdo z počátku věděl. Nejdřív si museli vyřešit věci mezi sebou, nechtěli, aby jim do toho někdo mluvil.

Jenže utajené vztahy nezůstanou tajnými navždy. A ne vždy za to může Beverly.

Brian se díval do mikroskopu, když ucítil paže na svých bocích a rty na svém krku. Usmál se a otočil se. Jimmy se na něj zářivě usmíval. Byla polední pauza a všichni byli na obědě, takže si dovolil ten luxus a políbil Jimmyho.

,,Proč nejsi na obědě?” zeptal se starostlivě.

,,Proč nejsi ty na obědě?” oplatil mu Jimmy. ,,Čekám na tebe. Pojď se najíst, práce počká.”

Brian přikývl a sundal ze sebe bílý plášť, který odložil na židli vedle něj. Jimmymu se naskytl lepší pohled na tělo, které tak miloval. Vzal ho za svetr a přitiskl si ho k sobě. Brian byl překvapený, ale neměl čas přemýšlet, protože Jimmy ho opět líbal.

,,Jimmy, někdo vejde-” snažil se ho varovat, i když mu to v tuto chvíli bylo upřímně jedno. Jak se zdálo i Jimmymu to bylo jedno.

Jimmy měl jednu ruku v jeho vlasech a druhou se pevně držel jeho svetru. Brian jeho zoufalé polibky vášnivě opětoval a držel ho co nejblíže u sebe.

Byli do sebe tak zabraní, že si nevšimli, že už nejsou sami.

Beverly se vrátila pro složku, kterou po ní chtěl Jack. Otevřela dveře do laboratoře a zjistila, že její kolegové jsou značně zaneprázdnění. Jen se usmála a odešla, Jack počká.

Upřímně doufala, že se ti dva dají dohromady. Nebyli nejmladší a kromě ní nikoho neměli. Byla neskutečně ráda, že jsou spolu. Sice doufala, že jí o tom řeknou, ale nemůže mít všechno.

Jimmy se konečně od Briana odtáhl a vydýchával se. Brian si jen o něj opřel čelo a vdýchával jeho sladkou vůni.

,,Jdeme na oběd?” zeptal se Brian.

Jimmy přikývl a nechal se Brianem vést do kantýny.

 

Diskusní téma: Tajemství

;)

Paulett | 20.12.2014

Beverly je nějaká všímavá. ;) Povídka je jako obvykle perfektní. ;)

Re: ;)

Aliya Midnight | 21.12.2014

Děkuji :)

<3

Alexis | 20.12.2014

Takový štěstí mám. Hned dvě povídky po sobě jsou pro mě. A ještě tak nádherný. Teda ne že by ty ostatní taky nebyli krásný. Moc děkuju.

Re: <3

Aliya Midnight | 20.12.2014

Jsem ráda, že se ti líbily :) Pořadí povídek a rozlosování koho bude která bylo čistě náhodné :D

Souhlas

Tes | 20.12.2014

Souhlasím za kalendář ti daruji život ;-)

Re: Souhlas

Aliya Midnight | 20.12.2014

Jsem ráda, že se líbí :D

(:

Listred Moriarty | 20.12.2014

Beverly na vše přijde, to je jasné :D Aliyo krásná povídka jinak to ty prostě neumíš (:

Re: (:

Aliya Midnight | 20.12.2014

Moc děkuji :)

Přidat nový příspěvek