Těhotenské šílenství

18.03.2015 18:40

 

Měla jsem chuť napsat něco na Hamex :D

 

Alex kouřil cigaretu. Tento týden již pátou. Byl to jeho zlozvyk, se kterým jednoho dne přestal, ale nyní se k němu vrátil. Měl také dobrý důvod. Hamish byl v devátém měsíci těhotenství a byla to otázka dnů, než na svět přivede jejich prvního potomka.

Alex se neustále o Hamishe strachoval, nedovolil mu sebemenší práci nebo pohyb. I když ho to samotného mrzelo, odmítal se s Hamishem milovat, aby nezranil jejich děťátko. Z tohoto důvodu byl na něj Hamish naštvaný a nenechal ho spát v jejich společné ložnici. Alex už devět dnů strávil spaním na pohovce. Jeho jediným štěstím bylo, že byla neuvěřitelně pohodlná.

Dneska se mu podařilo Hamishe opět naštvat. Nejenže se domů vrátil s oblečením, které smrdělo po cigaretách, které Hamish tak nesnášel, ale navíc svému manželovi řekl něco, co si Hamish přeložil jako „Jsi tlustý“. Alex věděl, že si má dávat pozor na jazyk. Nyní toto pravidlo porušil a pykal za něj.

Hamish se na něj naštval a vyhodil ho z bytu s tím, že ať o něm do večera neslyší. Alex se proto vydal ke svým rodičům s nadějí, že mu poskytnou azyl a nějakou dobrou radu, jak se starat o svého těhotného manžela, který momentálně nebyl v té nejlepší náladě.

,,Tak co jsi provedl, synu?” zeptal se Jim a posadil se Sebastianovi sedícímu ve křesle na klín. Alex seděl naproti nim na pohovce a nervózně těkal očima po místnosti.

,,Kouřil jsem a Hamish na to přišel.”

,,A?”

,,Upozornil jsem ho, že by neměl jíst tolik zmrzliny, že to pro něj není dobré. Začal na mě křičet, že si myslím, že je tlustý.”

Jeho rodiče se mu jen smáli.

,,To není vtipný!”

,,Ale je, Alexi. Tvůj otec byl naprosto stejný,” usmál se Sebastian. ,,Byl příšerně náladový a kvůli psychickému zdraví nás obou jsme se rozhodli, že nám jedno dítě stačí.”

,,Musíš pochopit, že být těhotný není žádná sranda. Neustálé bolesti zad, nohou. Dítě tě celou noc kope a všichni na tebe čumí a chtějí si šáhnout na tvé břicho. Není to nic moc,” přidal se do debaty Jim.

,,Byl jsi ale nehorázně roztomilý s bříškem plným našeho miminka,” usmál se Sebastian, než se nosem otřel o Jimův a následně jej něžně políbil na rty.

,,To miminko teď sedí tady a bylo by rádo, kdybyste mu pomohli,” poznamenal Alex a propíchl tu šťastnou bublinu kolem jeho rodičů.

,,Musíš pochopit, že dokud bude malý Holmes zbouchnutý, nic co uděláš, nebude dost dobré. S tím se musíš smířit,” začal Sebastian.

,,Jediné, co pro něj můžeš udělat, je být vedle něj, připomínat mu, že jsi s ním ve všem, co se stane.”

 ,,A že jeho a vaše dítě miluješ víc než cokoli jiného na světě. A hlavně mu masíruj záda a nohy, bude ti vděčný.”

,,Ale prvně se mu musíš omluvit a donutit jej, aby s tebou zase mluvil.”

,,Fajn, ale jak?”

Sotva to Alex dořekl, v jeho kapse zavibroval mobil. Alex ho rychle vytáhl a zjistil, že mu volá Hamish.

,,Misho, co se děje?” zeptal se starostlivě.

,,Tvoje dítě chce ven.”

,,Už?”

,,Ano, už! Jedu s mými rodiči do nemocnice, jestli tam do dvaceti minut nebudeš, pak bůh ti pomáhej.”

Hamish hovor ukončil a Alex zůstal nehybně stát, než mu došlo, co se děje.

,,Musíme do nemocnice!” rozkázal svým rodičům.

,,Co? Proč?”

,,Hamish bude rodit.”

Jim jen protočil oči, než se nahnul a líně Sebastiana políbil.

,,Pojď, zlato, musíme jít přivítat naše vnoučátko.”

Sebastian se zasmál a pozoroval, jak jeho syn pomalu začíná šílet. Vzal klíče od auta a spolu se všichni tři vydali do nemocnice.

Diskusní téma: Těhotenské šílenství

<3

Alexis | 19.03.2015

Sakra ty na ty povídky dáváš nějaký kouzlo ne? :D nedokážu se přestat usmívat. Bylo to dokonalý, sladký a vtipný. Děkuju :3

Re: <3

Aliya Midnight | 19.03.2015

Jsem ráda, že se líbilo :)

chich

Tes | 19.03.2015

Tak nějak jsem čekala že Mischa začne rodit jak tam Lexi nebude :D To miminko teď sedí tady a bylo by rádo kdyby jste mu pomohli to je tak sladká věta. A kdy bude krásná kapitolovka o tom jak ho Jimi čekal? Něco ve stylu milujeme své záporáky :P

Re: chich

Aliya Midnight | 19.03.2015

Něco o Jimově těhotenství? Tak nad tím popřemýšlím.

juuuj :3

Tinuš | 18.03.2015

Ničo také krásne :3 Hamex zbožňujem, a som rada že som sem prišla až večer :3 zo svojich snov dostanem cukrovku :P

Re: juuuj :3

Aliya Midnight | 19.03.2015

Díky :D

:)

Listred Moriarty | 18.03.2015

Awwww......Hamex :* Vždy když čtu něco na tenhle pár tak mám takovou melancholickou náladu protože absolutně první slash povídku co jsem četla bylo Zakázané Ovoce :) takže bych ti tak trochu chtěla poděkovat :)

Re: :)

Aliya Midnight | 19.03.2015

Není za co :D V Zákazaném ovoci nebylo nikdy nic o Hamishově těhotenství, tak jsem se rozhodla to teď napravit :)

:3

ThePavlaBlog | 18.03.2015

Usmívám se jak dement.....to je tak roztomilé a vtipné :) :D

Re: :3

Aliya Midnight | 18.03.2015

Díky :D

1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek