The Darkness in me and you

14.12.2018 13:18

 

Pár: Hamish Watson Holmes/Alex Moriarty-Moran

AU: Dark AU

 

I když to bylo odporné, Hamish byl rád, že jsou jeho rodiče mrtví. Kdyby viděli, co se z jejich syna stalo, z jejich andílka, který vždy dodržoval zákony a který chtěl pokračovat ve šlépějích svého otce a stát se detektivem.

Ten Hamish už neexistoval.

Nahradila ho zrůda, která neváhala se zbavit svých nepřátel vraždou. Samozřejmě že on nikdy nebyl tím, kdo stiskl spoušť.

Ne, na to měl lidi.

Pokud někdo z jeho zaměstnanců stál opravdu za zmínku, pak to byl mladý Alexander Moriarty-Moran, jeho společník, jeho pravá ruka, jeho milenec.

Setkali se spolu již na střední škole, kterou oba navštěvovali, a i když si od sebe zpočátku udržovali odstup kvůli svým rodičům, touha je nakonec zlomila.

Skončili spolu v posteli ani ne dva měsíce po jejich prvním setkání. Když se po tak skvělé noci vrátil Hamish domů, našel oba své rodiče mrtvé.

Byl to Alex a jeho rodiče, kdo mu pomohli překonat toto těžké období, kdy nechtěl nic jiného než pomstu. Sebastian brzy našel viníky a přitáhl je do opuštěného skladiště. S Jimem se rozhodli, že by to měl být Hamish, kdo je zabije. A tak nevinný Hamish vzal poprvé v životě do ruky nůž s úmyslem někoho zabít.

Alex stál celou dobu vedle něj, zatímco jeho rodiče postávali opodál a s potěšeným úsměvem je pozorovali. Když jim Alex poprvé řekl, že má něco s mladým Holmesem, oba dva málem dostali infarkt. Teď když pozorovali Hamishe, jak mučí muže, co zabili Sherlocka a Johna, uvědomili si, že má přeci jen něco v sobě.

Po této krvavé pomstě z něj Jim začal pomalu formovat svého nástupce, který za něj převezme celé impérium.

A Hamish tak učinil, jakmile se Sebastian a Jim rozhodli odstěhovat na venkov, potom co si z Afriky přivezli dvě tygří mláďata.

Když se nyní dívali s Alexem na Londýn z jejich bytu vysoko nad zemí, představovali si svou budoucnost. Alex něžně držel svého snoubence, lásku svého života, která jej překvapovala každý den více a více.

,,Kdybychom chtěli, můžeme vlastnit celý Londýn.”

Alex souhlasně zamručel.

,,Částečně ho už vlastníme. Aneb není nad to mít konexe ve vládě.”

,,Chci zajít ještě dál,” přiznal Hamish a Alex se na něj překvapeně podíval. ,,Ale potřebuju na to tebe. Potřebuju tvoji pomoc. Bez tebe to nemá smysl.”

Alex se něžně usmál a ukazováčkem mu přejel po tváři.

,,Zapálím klidně celý Londýn, pokud to budeš chtít. Vždy budu stát vedle tebe, vždy budeš mít mou pomoc. Přesně tak, jak jsem ti slíbil, když jsem ti dal tento prsten.”

Alex zakončil svůj proslov polibkem na Hamishův levý prsteníček, kde zářil jeho zásnubní prsten.

,,Necháme Londýn shořet,” usmál se Hamish.

,,Přesně tak, lásko.”

 

 

Diskusní téma: The Darkness in me and you

A hrome

Tes | 14.12.2018

To zní jako by se Mischa chystal zabít strýčka Mycrofta, ale ten je pod mojí ochranou. *jde vařit malinový čaj*

Přidat nový příspěvek