Trest

16.12.2019 08:02

 

Severus opravdu nenáviděl Harryho. Harry, bez jakéhokoli Severusova vědomí či svolení, přislíbil jeho přátelům, že bude hlídat jejich malou Rose, ale když měl svůj slib splnit, najednou dostal důležitou práci a Severuse nechal s Rose doma samotného.

Severus neměl rád děti. Byly uřvané, neposlušné a mnohdy odrážely to nejhorší ze svých rodičů. Naštvaně tedy hleděl na malou Rose, která se batolila po jejich jemném koberci a zvídavě pozorovala své okolí. Byla prozatím klidná, ale Severus moc dobře věděl, jak rychle se to může změnit.

K jeho překvapení se nakonec dobatolila až k němu a tahala ho za kalhoty tak dlouho, dokud si ji nevzal do náruče.

,,Jsi opravdu Weasleyová,” odfrkl si.

Rose ho upřeně pozorovala s velkým očekáváním v očích.

Severus intuitivně pochopil, že chce, aby na ni mluvil.

Povzdechl si a jelikož neznal žádné pohádky, začal jí odříkávat recepty na lektvary.

Rose ho pozorovala tak dlouho, dokud nakonec neusla. Severus ji přesto stále držel v náručí, a tak je i Harry našel, když se konečně vrátil domů společně s Ronem a Harmionou, kteří si přišli vyzvednout svoji dceru.

,,Vidíš, říkal jsem, že si s Rose snadno poradíš,” usmál se Harry, když jejich společnost odešla. Přitiskl se k Severusovým zádům a polaskal ho na krku.

Severus se k němu prudce otočil. 

,,Dnes spíš na pohovce, Pottere. Ber to jako ponaučení.”

Severus odešel do ložnice s malým úsměvem na rtech. Nevadilo by mu hlídat Rose znovu, ale nemůže přece nechat Pottera nepotrestaného.

Diskusní téma: Trest

:)

ThePavlaBlog | 16.12.2019

tak ať si pořídí své mimčo :)

<3

Paulett | 16.12.2019

Sev je k sežrání :)

Přidat nový příspěvek