Ukaž mi, jak zapomenout (pro ThePavlaBlog)

05.07.2015 16:41

 

A/N: Máme tu první povídku na přání, tak doufám, že se bude líbit :D Pojala jsem to v trochu moderním stylu, snad to nevadí. Kdybyste také chtěli povídku na přání, stačí najet na rubriku Na přání -> Žádost a zde mi napište vaše přání. Teď si užijte Athose a d'Artagnana :D

 

V celém baru hrála hlasitá hudba, na parketu tančila vřava lidí, kteří se bavili, pili a smáli se. On však nic z toho nevnímal. Nebyl tu, aby se bavil. Ne, snažil se jen zapít smutek, frustraci a všechny další negativní pocity, které cítil. To byl jeho dnešní cíl.

Zatím to fungovalo skvěle. Měl v sobě snad tři piva a nyní přešel na tvrdý alkohol. Bude zázrak, když nebude do hodiny opilý. Jenže to byl přesný důvod jeho dnešní návštěvy, který měl v plánu dodržet.

Plán, to bylo to jediné, co mu zbylo. Jeho exmanželka se o to důkladně postarala. Sebrala mu dům, nábytek i něco z jeho peněz. Co mu zbylo mu sotva stačilo na to, aby si pronajmul malý byt a koupil postel s pár skříňkami. Byla to mrcha a on to měl poznat dřív. Nebo si toho měl aspoň všimnout (po pěti letech manželství). Holt láska je slepá. Tedy z jeho strany, ona ani neví, co to slovo znamená.

Miloval ji a ona ho podrazila. Zapíjel tedy smutek nad jejich ztraceným manželstvím, frustraci nad svou hloupostí a nenávist vůči své bývalé manželce. Jo, měl dost dobrý důvod se naprosto opít, aspoň na malou chvíli zapomene na současnost a bude si užívat deliria, které mu alkohol poskytne.

Ládoval do sebe svého pátého panáka, když si vedle něj sednul mladý muž. Nevěnoval mu jedinou pozornost, dokud neucítil teplý dech na svém uchu a cizí ruku na stehnu. Lehce pootočil hlavu a pohlédl do temných oříškových očí.

,,Proč tady hezoun jako ty jen posedává a nalívá se alkoholem?” zašeptal mu cizinec do ucha a stiskl jeho stehno.

,,Do toho ti nic není,” odvětil jemně a dopil tmavou tekutinu ve své skleničce. Chtěl si objednat další, ale cizinec ho předběhl - odtáhl se od něj a objednal dva panáky.

Věnoval mu zmatený výraz, ale cizinec se jen usmál.

,,Je zábavnější pít ve dvou. Když piješ sám, vypadá to dosti zoufale.”

,,Přesně tak, jak se cítím,” zamumlal a rychle si prohlédl svého společníka.

Byl mladý, kolem dvaceti pěti let, opálená pokožka, delší tmavě hnědé vlasy a hnědé oči. Už na první pohled vypadal atraktivně. Nicméně oblečení, které na sobě měl, z něj dělalo boha. Tmavé kalhoty, bílé těsné tričko a rozepnutá kožená bunda.

Rychle se raději otočil zpět k baru, aby zakryl ruměnce ve tvářích. Už teď si o něm ten muž musel myslet, že je divný, nepotřeboval vypadat i jako úchyl. Díky bohu přišel barman a před oba postavil skleničky.

,,Tak na zdraví,” pronesl cizinec a přiťukl si s ním.

,,Na zdraví,” zopakoval, než přitiskl skleničku k ústům a do dna ji vypil.

,,Řekneš mi konečně, co tě trápí, nebo si to necháme na třetí rande?”

,,Ne,” odpověděl. ,,Přišel jsem, abych to vypustil z hlavy, ne abych si to připomínal.”

,,O ‚tom‘ si tedy můžeme promluvit později,” mrknul na něj cizinec. ,,Nech mě, abych ti vyčistil hlavu.”

,,Myslíš, že to dokážeš?”

,,Jsem si jistý, že znám pár metod, které pomůžou a jsou mnohem příjemnější než alkohol. Pojď se mnou.”

Cizinec k němu natáhl ruku a on ji po třech sekundách přemýšlení přijal. Okamžitě byl odvlečen na parket. Nebyl daleko od opilosti a bylo mu téměř jedno, co se bude teď dít.

Kvůli mnoha lidem a nedostatku místa byli ti dva k sobě pevně přitisknutí. Cizincovy ruky začaly bloudit po jeho těle, vklouzly pod lem jeho košile a začaly prozkoumávat pokožku pod ní.

Otřásl se, nebylo to ovšem kvůli chladu, ale kvůli vzrušení. Aniž by si uvědomil, co dělá, měl svoje ruce na cizincově zadku a tiskl si ho k sobě. Oba byli vzrušení, začali boky přirážet proti sobě a tiše vzdychali.

,,Tak sexy,” pronesl cizinec, než ho vášnivě políbil.

Jelikož byl téměř opilý a už dlouho na svém těle necítil cizí dotek, s radostí polibky opětoval a dělal vše proto, aby jich dostal víc a víc. Začali se chovat jako dva nadržení puberťáci, bylo ovšem už pozdě a obecenstvo kolem nich bylo opilé a nevnímalo je. Naštěstí.

Ještě deset minut pokračovali v tom, co dělali, než se nakonec cizinec odtáhnul.

,,Pojďme někam, kde budeme mít víc soukromí,” pronesl a olíznul si rty. ,,Mimochodem, jmenuju se d’Artagnan. Pamatuj si to, za chvíli z tvých úst nevyjde nic jiného.”

,,Athos,” dostal ze sebe, než ho d’Artagnan vytáhl pryč z baru. Hned vedle byla naštěstí temná ulička, kde byl Athos okamžitě přitisknut na zeď baru. D’Artagnan opět dobýval jeho ústa, dotýkal se jeho těla a oplzle mu vzdychal do ucha. Jejich pánve do sebe hrubě narážely, ale jim to nevadilo. Naopak – milovali to.

,,Jestli nepřestaneš,” vzdychl Athos, ,,udělám se v kalhotách.”

,,Hm, to bychom nechtěli. Byla by to škoda,” zamumlal mu d’Artagnan do ucha, než ho olízl a kleknul si na kolena. Rozepnul jeho kalhoty a následně je stáhnul dolů i se spodním prádlem.

,,Podívejme se, co tady máme,” olíznul si d’Artagnan hladově rty, než se pustil do dezertu před ním.

Athos hlasitě vydechl a zabořil své ruce do d’Artagnových vlasů. Někde v zadní části mozku si udělal poznámku, že jsou opravdu tak hebké, jak vypadají. Rychle se ale vrátil do přítomnosti, když ucítil, jak d’Artagnan zabořil své nehty do jeho stehna. Cítil jen malou dávku bolesti. Mladý muž před ním nelhal, když mu sliboval, že mu pomůže na vše zapomenout.

Tvrdě sevřel d’Artagnanovy vlasy a prudce začal přirážet do jeho teplých úst. Toužil konečně najít uspokojení a d’Artagnan mu v tom usilovně pomáhal. Po téměř dvou letech bez dotyku jiné osoby už po pár minutách vyvrcholil.

,,D’Artagnane!” zakřičel a donutil se nechat své oči otevřené, aby mohl pozorovat, jak veškeré jeho sperma mizí v d’Artagnanově krku. Byl to pohled, z kterého se mohl udělat znovu. Raději se opřel o zeď a snažil se vydýchat vzrušení, které právě prožil.

Mezitím si d’Artagnan spokojeně olízl rty, opět oblékl Athosovi boxerky i kalhoty a postavil se, aby mu mohl vtisknout polibek.

,,Měl jsi pravdu,” vydechl Athos, když se od něj odtáhnul.

,,Já vím, říkal jsem ti to,” odpověděl a mrknul na něj.

,,A co ty?” zeptal se zmateně Athos. Chtěl se nabídnout, že mu oplatí laskavost.

D’Artagnan se na něj jen usmál nevinným pohledem.

,,Řekněme, že mám momentálně plné kalhoty. Nemáš tušení, jak moc jsi sexy, když se uděláš.”

Vytáhl z kapsy u bundy černou fixu a jemně vzal Athosovu levou ruku, na kterou následně napsal své telefonní číslo.

,,Zavolej mi. Ukážu ti další metody, jak zapomenout. Tentokrát v posteli a s mnohem míň oblečení. Bude se ti to líbit.”

Athos se zmohl na pouhé přikývnutí.

,,Skvěle. Zavolej co nejdřív, stýskalo by se mi,” řekl d’Artagnan, než ho naposledy políbil a odebral se z uličky pryč.

Athos se za ním ještě chvíli díval, než i on sám odešel. Takto si dnešní večer vůbec nepředstavoval, rozhodně si ale nestěžoval.

Cestou domů přemýšlel, jestli je příliš brzy, když d’Artagnanovi zavolá hned zítra. 

 

Diskusní téma: Ukaž mi, jak zapomenout

<3

Alexis | 09.07.2015

Dokonalý ^^ A zakomponování do moderní doby je skvělé ;-)

Re: <3

Aliya Midnight | 09.07.2015

Děkuji :D

:-*

Tes | 05.07.2015

pěkné :)

Re: :-*

Aliya Midnight | 05.07.2015

Díky :)

:D

Merope | 05.07.2015

Toto je rozhodne vylepšenie dňa. Krásne je to a moderné pojatie, nuž aj to treba... pekne som si ich predstavila spolu :D v modernom svete aj to by šlo... :D
Som nadšená.

Re: :D

Aliya Midnight | 05.07.2015

Díky :D

:)

ThePavlaBlog | 05.07.2015

Děkuji mooc děkuji, je to nádhera. To moderní pojetí úplně suprové, tahle povídka je třešnička na dortu za celým dnešním horkým dnem. :)

Re: :)

Aliya Midnight | 05.07.2015

Tak to jsem ráda :D

...

majuar | 05.07.2015

Z toho horka jsem pěkně mimo, ale tvoje povídka mi zvedla náladu a celkově mě hezky povzbudila. Moc se ti povedla, děkuju :D

Re: ...

Aliya Midnight | 05.07.2015

Díky :) Jsem ráda, že se líbila :D

Přidat nový příspěvek