Uklidňování

30.12.2019 08:18

 

Ačkoli to bylo velmi podivné, ale konec konců byla přece jen řeč o Holmesech, Mycroftovou uklidňovací taktikou bylo umývání nádobí. Gregory to zjistil půl roku od začátku jejich vztahu poté, co se po dlouhém vyšetřování vrátil o půlnoci do Mycroftova bytu a našel svého přítele v kuchyni umývat všechno nádobí, které vlastnil.

Mycroft mu tehdy věnoval jen letmý pohled, než svou pozornost opět zaměřil na práci před sebou. Greg se raději neptal, byl až příliš unavený. Políbil ho proto jen na tvář, než zamířil do koupelny a po horké sprše přímo do postele.

Když se nyní vzbudil ve tři ráno a zjistil, že je druhá polovina postele prázdná, myslel si, že byl Mycroft povolán zpět do své kanceláře. Chtěl se otočit a pokračovat ve spánku, ale zjistil, že z kuchyně se ozývá zvuk tekoucí vody. S povzdechem vstal a šel prozkoumat situaci. 

Jak čekal, Mycroft opět stál u dřezu a drhnul naprosto čisté nádobí, což znamenalo jediné. Byl ve stresu. Gregovi většinou Mycroftovo noční uklízení nevadilo, skoro vždycky ho prospal. Ale jelikož ho tentokrát vzbudilo a on se potřeboval v klidu vyspat, musel něco udělat. Pomalu se za něj přiblížil a objal ho kolem pasu.

,,Lásko, co se děje?” zeptal se opatrně.

,,Minimálně půlka vlády je plná idiotů,” odfrkl si Mycroft. ,,Přidělávají mi jen zbytečnou práci.”

,,Pojď spát, musíš se vyspat. Nechci riskovat, že tě někdo tak vytočí, až ho probodneš tou mačetou, co máš schovanou ve svém deštníku.”

Mycroft se k němu překvapeně pootočil. Greg jen nevinně pokrčil rameny, než se natáhl a zastavil vodu. 

,,Jestli nemůžeš spát, můžu ti ukázat lepší způsob, jak se odreagovat.”

,,Gregory.”

Greg mu položil ukazováček na ústa a vedl ho za ruku zpět do jejich ložnice, kde ho okamžitě shodil na postel.

Není třeba říkat, že Mycroft spal do rána jako miminko.

A taky že našel lepší uklidňovací metodu, kterou začal velmi rád používat.

Diskusní téma: Uklidňování

<3

Paulett | 30.12.2019

Ňuf ňuf....já chci Myciho domů <3 <3

Přidat nový příspěvek