V plamenech

15.07.2021 11:26

 

A/N: Nový fandom, nový pár. První pokus. Tentokrát TK/Carlos z 9-1-1: Lone Star. Konkrétně pokračování této scény (je to taky celý playlist jejich společných scén). Věnováno ThePavlaBlog, díky které jsem si na ně vzpomněla (viděla jsem předtím jen jejich scény z první sezóny) a zjistila, že je i druhá sezóna. 

 

Carlos nemohl usnout. Před očima stále měl svůj dům, který kompletně pohltily plameny, až z něj zbyly jen trosky a popel. Nechybělo málo a plameny by pohltily i jeho a TK, lásku jeho života, která nyní spala v jeho náručí. Owen jim rád nabídl přístřeší v jeho domě, aby měli kam složit hlavu, než najdou nový domov.

I když TK usnul velmi snadno, Carlos nemohl snést jakékoliv pomyšlení na spánek. Nikdy předtím se ohně nebál, ale teď neměl nic jiného na mysli, než kouř a plameny. Bál se, že pokud usne, probudí se a celý pokoj bude v plamenech. A tentokrát se nedostanou ven. 

Přitáhl si TK ještě blíže k sobě a snažil se uklidnit svoje divoce bušící srdce a divoké myšlenky, které vytvářely ty nejstrašidelnější scénáře. Oba byli živí, oba byli fyzicky v pořádku a to bylo teď nejdůležitější.

Diskusní téma: V plamenech

:)

ThePavlaBlog | 15.07.2021

Ono najít seriály, kde jsou skvěle zachyceny LGBTQ+ postavy je obtížné, protože člověk nechce klišé seriály, kde je to přehrávané, ale takové, které jsou schopné reagovat a ukazovat LGBTQ+ reálně. To platí i o filmech. Já teď ujíždím na filmu The Boys in the Band (2020). Doufám, že to někdy obnoví na divadelních prknech (Brodway a Londýn) tak jak to bylo před pandemií. Protože i to by byl zážitek si tam zajít na obě představení a vidět to v britské verzi (Mark Gatiss a Ian Halard) a new yorské verzi (Jim Parsons, Matt Bomer, Zachary Quinto atd.) .

Re: :)

Aliya Midnight | 16.07.2021

Ještě jsem ten film neviděla celý, ale viděla jsem scény Joe/Nicky z The Old Guard. Přísahám ti, nejromantičtější vyznání lásky ever.

Taky tak nějak počítám že ve 3. sérii by se mohli zasnoubit. Co jsem se dívala na livestreamy Ronena a Rafaela, říkali, že 3. série by měla mít 18. dílů,tak snad dostanou více prostoru.

Jinak kde se díváš na celé díly?

Re: Re: :)

ThePavlaBlog | 16.07.2021

https://svetserialu.to/serial/9-1-1 a https://svetserialu.to/serial/9-1-1-lone-star

Re: Re: Re: :)

Aliya Midnight | 16.07.2021

Děkuji :)

Re: Re: Re: Re: :)

ThePavlaBlog | 16.07.2021

Nz :)

Re: Re: :)

ThePavlaBlog | 17.07.2021

Tak jsem si stáhla The Old Guard a máš pravdu Joe a Nicky Aww. Skvělej pár :)

Re: Re: :)

ThePavlaBlog | 17.05.2022

Tak se nám to splnilo :D zasnoubili se jupíííííí, teď ještě stačí aby si u 9-1-1 uvědomili, že Buddie (to co všichni fanoušci, chtějí od 2. série ne jen přátelská rovina ale něco víc) je cestou k navýšení sledovanosti a budu spokojená :).

:*

ThePavlaBlog | 15.07.2021

Oh děkuji, nádhera u Tarlos scén umírám blahem, ty jejich scény jsou tak sexy, vášnivé, zamilované, ale i emocionální: Jejich představitelé omg, kéž bych je někdy potkala osobně, i představitele Buddie páru. Počkej na 3. sérii, na svatbu možná nedojde, ale na zásnuby by mohlo :D. A doufám, že autoři nám dají více postelových a sexy scén. Stejně tak by mohly v 5. sérii konečně udělat pořádné Buddie (polibky, vyznání atd.) ne jen náznaky. U Buddie scén mám potřebu vždy zakřičet "Pane bože, už se polibte a sexuálně si užijte, jste spřízněné duše, jen to nevidíte."

Přidat nový příspěvek