Výhružky

25.12.2019 06:11

 

Michelle by ráda řekla, že byla překvapená, když Leeho našla stát u okna, ale po devatenácti letech manželství ji už jen málo co překvapilo. 

,,Neříkej mi, že špehuješ Eggsyho a Harryho,” povzdechla si.

,,Musím vidět, že se o Eggsyho opravdu stará,” zamručel Lee. 

,,Znáš Harryho už tolik let! Jediný, kdo by měl mít tvé starosti, jsem já. Ale narozdíl od tebe se o Eggsyho nebojím. Harry je gentleman nejvyšší úrovně, bůh ví, že se v poslední době o našeho Eggsyho stará lépe, než ty se staráš o mě!” vytkla mu a užívala si Leeův šokovaný výraz. ,,Pokud si myslíš, že si po tak dlouhé době nezasloužím nějakou romantickou večeři tak, jak Harry přichystal pro našeho syna čtyřikrát za jediný týden, můžeš spát na pohovce!” 

S těmito slovy se otočila na podpatku a odešla do kuchyně. Musela připravit večeři.

Lee byl u večeře jako vyměněný, neustále se staral o to, jestli má Michelle vše, co potřebuje a jestli jí nemá dojít ještě pro jeden kousek koláče.

Harry i Eggsy celou scénu pobaveně sledovali, ale narozdíl od Eggsyho se Harry snažil svůj úsměv zakrýt. Jeho vztah s Leem byl už tak dosti napjatý, proto raději nechtěl přilévat olej do ohně.

Bylo mu jasné, že Michelle mu musela něco říct a ať to bylo cokoli, udržovalo to Leeho pozornost pryč od něj a Eggsyho, za což byl moc vděčný.

Její taktika fungovala dokonale, tedy do doby, než si Eggsy odkašlal a přivedl na sebe pozornost všech u stolu.

,,S Harrym bychom vám chtěli něco říct,” začal Eggsy, než se na chvíli odmlčel. ,,Budeme se brát.”

Michelle radostně vypískla, zatímco Lee celý ztuhl.

,,To je úžasná zpráva! Viď, Lee?” otočila se Michelle na svého manžela. Ten hlasitě polkl, když viděl vražedný výraz v jejích očích. Pokud chtěl do konce života spát v jedné posteli se svoji ženou, neměl na výběr.

,,To je opravdu skvělé,” vypotil nakonec ze sebe.

,,Díky, tati!” vstal nadšeně Eggsy a objal svého stále překvapeného otce.

Harry se jen vděčně usmál na Michelle. Byl si jistý, že kdyby nezakročila, znovu by musel utíkat před naštvaným Leem, který by po něm házel sekáčky na maso.

Jak se ale zdálo, dalšího útoku se nemusel obávat na hodně dlouhou dobu.

Diskusní téma: Výhružky

:)

Paulett | 25.12.2019

Tento pár neznám, ale příběh je super :)

Harry a Eggysy

Zia | 25.12.2019

Tento pár mam strašne rada.
Ďakujem :)

Přidat nový příspěvek